Ereğlide Vatandaşlar Demokrasi nöbetine devam ediyor

Ereğlide Vatandaşlar Demokrasi nöbetine devam ediyor

Ereğlide Vatandaşlar Demokrasi nöbetine devam ediyor

Ereğli ilçesinde Demokrasiye sahip çıkan vatandaşlar Atatürk Anıtı önünde Demokrasi Nöbeti tutuyor. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, nöbet tutmak için Anıta gelen vatandaşlara hitaben konuşmasında Tesadüf müdür, değil midir bilmem. Ama böylede bir tesadüf olmaz. Haçlıların Kudüsü işgal ettiği gün tarihte bizim haçlılarda ülkeyi ele geçirmeye kalktılar. Ama siz onlara fırsat vermediniz dedi.

15 Temmuz akşamı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması (PDY) tarafından darbe girişiminde bulunulmasının ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Ereğlide de Atatürk Anıtı önünde toplandı. Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, tarih araştırmasında 15 Temmuz da ne olduğunu görünce inanamadığını söyledi. Haçlıların 15 Temmuz da Kudüsü işgal ettiklerini öğrendiğini anlatan Çaturoğlu 15 Temmuz tarihi. Darbeciler açısından kara bir leke olarak tarihe geçerken, darbeye karşı çıkan halkımız ve diğer unsurlarımızla altın bir sayfa olarak tarihe geçecek. Arkadaşlar 15 Temmuz da tarihte ne olmuş diye baktım ne göreyim. 15 Temmuzda Haçlılar nereyi işgal etmişler biliyormusunuz? Birinci Kıblemiz Kudüsü. Tesadüf müdür, değilmidir bilmem. Ama böylede bir tesadüf olmaz. Haçlıların Kudüsü işgal ettiği gün tarihte bizim haçlılarda ülkeyi ele geçirmeye kalktılar. Ama siz onlara fırsat vermediniz. Allah sizlerden tekrar gani gani razı olsun diyorum

HALKIMIZ, CUMHURBAŞKANIMIZ, TÜRK POLİSİ DARBEYE DUR DİYENLERİN BAŞINDA GELİYOR

Darbe girişiminin engellenmesinde 3 ana unsur olduğunu söyleyen Çaturoğlu, bunlarında başında Türk halkının, ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğanın ve üçüncü olarak ise kahraman Türk Polisinin geldiğini kaydetti. Çaturoğlu konuşmasında Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin daha güzel noktalara gelebilmesi için el birliği içerisinde hep beraber çalışacağız. Elbette ki bu büyük darbe büyük kahramanları da içinde barındırıyor. Bu darbenin en büyük kahramanları Biri muhteşem halkımız. Evet sizsiniz. Birisi Cumhurbaşkanımız. Bir diğeri de kahraman Türk polisi. Bunlar başı çekiyor. Eğer bunlar gevşemiş olsaydı inanın ki bu darbe başarılı olurdu. Bundan da hiç kimsenin endişesi olmasın. Ama onlar sımsıkı durdu. Taviz vermediler. Ve başaramadılar. Başaramayacaklar. İnşallah ileride de başarılı olamayacaklar dedi.

Yapılan konuşmanın ardından vatandaşlar Demokrasi nöbetine devam etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER