Ereğli’de Voleybol şöleni !.

Ereğli’de Voleybol şöleni !.

Ereğli’de Voleybol şöleni !.

İlki 11-15 Nisan tarihleri arasında Muğla Fethiye’de yapılan “Oturarak Voleybol Ligi” karşılaşmalarının 2. etabı, 17-21 Mayıs tarihleri arasında Kdz. Ereğli’de yapılacak.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Ligi 2.etap karşılaşmaları için geri sayım başladı. Fethiye’de oynanan sezonun ilk etabını Ankara Başkent 26 puanla lider, Kdz. Ereğli Belediyespor ise 25 puanla 2. sırada tamamlamıştı. 2.etap sonunda 1. olan takım lig şampiyonu olacak.

10 TAKIM KATILACAK

16 Mayıs’ta yapılacak teknik toplantının ardından, 17 Mayıs Salı günü başlayacak ve 21 Mayıs Cumartesi günü sona erecek ikinci etap müsabakalarına takımımızın yanı sıra, Adana Umudun Işığı, Ankara Başkent, Konya Engelliler, Karabük Gençlik, Karamanspor, Samsun Ekspres, Diyarbakır Ortopedik Engelliler, Fethiye Gençlik ve Alaplıspor ‘dan oluşan 10 takım katılacak.

EREĞLİ HALKINA DAVET

Kdz. Ereğli Belediyespor Antrenörü Adem Çelik, kendilerini zor bir sınavın daha beklediğini belirterek, “Fethiye’ye deki ilk etabın ardından 2. etap maçları 17-21 Mayıs tarihleri arasında ilçemiz Gençlik Spor Salonu’nda yapılacak. Son iki şampiyonada Türkiye Şampiyonu olmamız sorumluluğumuzu daha da arttırdı. Fethiye’deki ilk etabı 2. tamamladık. Hedefimiz ev sahibi olmamızın avantajını da kullanarak lig şampiyonu olmak. Ereğli halkından bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz”dedi.

Müsabakalar İlçe Gençlik Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER