“ Ereğli’yi hep beraber daha iyi noktalara getireceğiz”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, düzenlenen kaynaşma yemeğinde belediye personeli ile bir araya geldi. “Yolumuz uzun, Kdz. Ereğli’yi bekleyen hizmetler var.”

“ Ereğli’yi hep beraber daha iyi noktalara getireceğiz”


Kdz. Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal,  düzenlenen kaynaşmayemeğinde belediye personeli ile bir araya geldi. “Yolumuz uzun, Kdz. Ereğli’yibekleyen hizmetler var.”  diyen Uysal,  “ Ben 7 gün 24 saat hizmet için yola çıktım.Bu yolda sizlerin özverisi ile Ereğli’yi daha iyi noktalara getireceğimizeinanıyorum.” dedi.

Kdz. EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, düzenlenen kaynaşma yemeğinde belediyepersoneli ile bir araya geldi.  Başkan Uysal’ıneşi Sevim Uysal ile katıldığı geceye, Başkan Yardımcıları, Belediye MeclisÜyeleri, Daire Müdürleri, tüm birimlere bağlı personeller ve eşleri de katıldı.

Düzenlenengecede personele hitap eden ve sözlerine   “Bizlerinbirlik ve beraberliği çok önemli. Bizler bir takımız, büyük bir aileyiz.”diyerek başlayan Uysal, “Bundan böyle çeşitli vesileler ile zaman zaman biraraya geleceğiz. Sizler Ereğli için büyük bir özveri ile çalışıyorsunuz. Bunuizliyor ve görüyorum. Sizleri tebrik ediyorum. “dedi.

Uysalsözlerini “Yolumuz uzun. Kdz.Ereğli’yi bekleyen hizmetler var. Ben 7 gün 24saat hizmet için yola çıktım. Bu yolda sizlerin özverisi ile, Kdz. Ereğli’yi dahaiyi noktalara getireceğiz.” diyerek noktaladı.

GecedeUysal’a tüm personel adına, 1850 yılında Rus gravür sanatçısı tarafındançizilen Ereğli’nin genel görünümü tablosu hediye edilirken, belediye personeligece boyunca eğlendi.


                                      

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER