EŞ,KAYINVALİDE VE KAYINPEDER SON YOLCULUĞA UĞURLANDI.

EŞ,KAYINVALİDE VE KAYINPEDER SON YOLCULUĞA UĞURLANDI.
gundemeregli.com- Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Güdüllü köyünde katil zanlısı Hüseyin G. tarafından öldürülen eşi, kayınvalidesi ve kayınpederi son yolculuğuna uğurlandı. 

Güdüllü köyünde geçtiğimiz gün pompalı tüfekle öldürülüp cesetleri yakılan Salih Bostancı, dini nikahlı eşi Fadime Kayabaşlık ve kızları Gülay G., Güdüllü’de toprağa verildi. Çaycuma Devlet Hastanesi morgunda gece bekletilip gündüz öğle vakitlerinde yakınları tarafından teslim alınan 3 cenaze buradan Güdüllü köyüne getirildi. Hastaneden alınan cenazeler evin önüne getirilince yakınları gözyaşlarına boğuldu. Burada okunan Kur´an-ı Kerim’in ardından Fatma Kayabaşlık ve Gülay G. için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Salih Bostancı’nın cenaze namazı da yine aynı köye bağlı Eymür Mahallesi´ndeki camide kılındı. Cenazeler, Güdüllü köyü aile mezarlığına defnedildi. 

Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazeye; Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de katılarak ailelere başsağlığı diledi. 39 yaşındaki Gülay G., annesi 59 yaşındaki Fadime Kayabaşlık ve dini nikahlı eşi 64 yaşındaki Salih Bostancı´yı av tüfeği ile öldüren damat Hüseyin G. için köyünde jandarma ekipleri tarafından arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER