Eski erkek arkadaşıyla tartıştı, sinirlenince kendisini dereye attı

Zonguldak´ta bir kadın, yolda karşılaştığı eski erkek arkadaşıyla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen kadın polise verdiği ifadesinde bir anlık sinirle kendisini dereye attı.

Eski erkek arkadaşıyla tartıştı, sinirlenince kendisini dereye attı
 Zonguldakta bir kadın, yolda karşılaştığı eski erkek arkadaşıyla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen kadın polise verdiği ifadesinde bir anlık sinirle kendisini dereye attı. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 22.00 sıralarında Acılık Caddesi üzerindeki Ramis Acar Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddialara göre Gülizar D., bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı İskender A. ile yolda karşılaştı. Karşılaştığı eski erkek arkadaşıyla tartışan Gülizar D., yaklaşık 5 metre yükseklikten aşağıya düştü. Dereye düşen talihsiz kadın için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Gülizar D., polise verdiği ifadesinde İskender A. ile yaşadığı tartışma sonucunda bir anlık sinirle dereye atladığını söyledi.

İskender A. da ambulansla hastaneye gelirken, Gülizar D.nin hastanedeki tedavisi sürüyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2016, 06:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER