ESNAF ODASI ÜYELERİNE YÜZDE 35 İNDİRİM YAPILACAK

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Gelgeç´in kazanması halinde üyelerin özel hastanelerden yüzde 30 indirimli yararlanacağını açıklaması üzerine Başkan Kocaman kendisinin kazanması halinde yüzde 35 indirim sağlnacağı vaadinde bulundu.

ESNAF ODASI ÜYELERİNE YÜZDE 35 İNDİRİM YAPILACAK
gundemeregli.com-Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman, özel bir hastane ile anlaşma sağlanarak oda üyelerine yönelik yüzde 35 indirim sağlanacağını söyledi.
Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman bir basın toplantısı düzenleyerek 2 Şubat 2014 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurul öncesinde oda başkanlığına aday olduğunu belirtirken yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerini tanıttı. Kdz Ereğli’de özel bir hastanede ile üyelere yüzde 35 indirimli sağlık hizmeti verilmesi için protokol yaptıklarını açıklayan Kocaman, “ Oda olarak üyelerimize yönelik özel bir hastane ile protokol anlaşması yaptık. Üyelerimiz 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren bu hizmetten yararlanacaklardır. Bunu yanı sıra oda olarak çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Otoyol yapımıyla ilçenin girişinin kapanması sorununun çözümlenmesi, kapalı Pazaryeri’nin ilçe merkezine geri getirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. dedi.
Önümüzdeki günlerde ilçe merkez ve çevre köylerde esnaf ziyaretlerine başlayacaklarını belirten Kocaman’ın yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor: Cihat Çevik, Sefa Çakır, Halit Uysal, Halil Arıkan, Savaş Karaca, Sinan Durmuş, Denetim Kurulu da Ali Yorulmaz, Erdal Turgut ve Kenan Ercan.
Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER