Esrarengiz cinayet

Evlerinde, kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından dövülen Kayacuk çiftinde yaşlı adam öldü karısı ise ağır yaralandı.

Esrarengiz cinayet
 Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki evlerinde, kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından dövülen Kayacuk çiftinde yaşlı adam öldü karısı ise ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, olay saat 19:00 sıralarından Yavuz Kayacuk’un ilçe merkezinde, Yenimahalle Mehmet Ali Şahin Caddesi´ndeki 4 katlı bir apartmanın birinci katında oturan anne ve babasına ulaşamaması üzerine ortaya çıktı. Yavuz Kayacuk, anne ve babasına ulaşamayınca komşularından yardım istedi. Komşularının eve gelerek kapıların kapalı olduğunu fark etmesi ve yaşlı çiften haber alınamaması üzerine durum Polis ekiplerine bildirildi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımı ile girdikleri evde Rahmi Kayacuk (64) ile eşi Halime Kayucuk’u (63) yerde kanlar içinde buldu. Polis ekipleri, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Rahmi Kayacuk’un elleri iple arkadan bağlanmak suretiyle sopa ile döverek öldürüldüğünü, eşi Halime Kayacuk’un ise yaralı olduğunu tespit etti. Hali Kayacuk olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, Rahmi Kayacuk’un cesedi ise savcının incelemesinin ardından Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay ile ilgiliı geniş çaplı soruşturma başlattı.


Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER