ESRARENGİZ İNTİHAR

ESRARENGİZ İNTİHAR
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi Polisevi mevkiinde sebebi anlaşılamayan bir nedenle denize atlayan bir kişi yaşamına son verdi.
Edinilen bilgilere göre, Bugün  15.00 sıralarında kimliği henüz belirlenemeyen 70 yaşındaki bir vatandaş Polisevi mevkiindeki sahile gelerek, üzerinde bulunan eşyaları çıkarak çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kendini denize bıraktı.

Olayın çevrede bulunan vatandaşlar tarafından 112 Acil Servisi ile Emniyet güçlerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık görevlisi ile dalgıç sevk edildi.

Şahsın atladığı sırada vücudunun deniz içersinde bulunan demirlere sıkışması üzerine dağlıçlar yaşlı şahsı zorluklara kıyıya çıkardı. Burada sağlık görevlileri tarafından yapılan incelemenin ardından şahsın yaşamını yitirdiği belirlendi.  Polis görgü tanıklarının ifadesine başvururken, şahıs olay yerine gelen Nöbetçi Savcının tahkikatının ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
İntihar etmeden önce, üzerindeki eşyaları çıkarak ışıklık korkuluğu asarak denize atlayan şaha ait kıyafet, gözlük ve ayakkabılara olay yeri inceleme ekipleri el koyarken, şahsın üzerinden ve elbiselerinden kimliği çıkmadı.
Şahsın kimliğinin belirlenmesi için Emniyet güçleri  araştırma başlattı.
 
http://youtu.be/1AiGzYHDi0A
Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2013, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER