Evden kaçan kızını almaya giden baba, iki kişiyi vurarak öldürdü

Kız meselesi yüzünden çıkan kavga, kanlı bitti. Evden kaçan kızını almaya giden baba, iki kişiyi vurarak öldürdü. Zanlı Yusuf D. kayıplara karıştı.

Evden kaçan kızını almaya giden baba, iki kişiyi vurarak öldürdü
İHA-Düzce’nin Yığılca ilçesine bağlı Kırık köyünün Çayırcık mahallesinde kız meselesi yüzünden çıkan kavga, kanlı bitti. Evden kaçan kızını almaya giden baba, iki kişiyi vurarak öldürdü. Zanlı Yusuf D. kayıplara karıştı. 

Olay; sabah saatlerinde Kırık köyünde meydana geldi. Yusuf D.´nin kızı Kırık köyüne kaçtı. Yusuf D., kızını giderek geri aldı. Bu sefer aileler arasında tartışma başladı. Yusuf D., bu sabah Kırık köyünde Teke ailesinin evine giderek kızının kaynanası ve görümcesine kurşun yağdırdı. Nezahat Teke kaldırıldığı Yığılca´da, ağır yaralanan Ayşe Teke ise Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hayatını kaybetti. Hastane bahçesinde haber bekleyen yakınları sinir krizi geçirdi.

Yusuf D.´nin olay yerinden yeşil renkli kango tipi bir araç ile kaçtığı öğrenildi. Yusuf D.´nin yakalanması için çalışma başlatıldı.


Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 14:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
BUNLARDAN ÇOK VAR V...
BUNLARDAN ÇOK VAR V... - 9 yıl Önce

ADAM HAKLI KIZINA YILLARCA GÖZÜ GİBİ BAKSIN SİZ KÖRPE YAVRUYU KANINA GİRİN SİZ BABA OLUN KIZINIZI ELİN İTİ KANDİRSIN YANINA KAR KALSIN ÜLKE BİR KARIŞSIN ELİN NAMUSUNA EL ATANLAR SAHTEKAR HAİNLAR VS.LER İT GİBİ SOKAK ORTASINDA VS. YAZIK BAK ŞİMDİ ADAMIN HAYATI KAYDI AİLESİ PERİŞAN NE VARDI ELİN KIZINA İLİŞİRSENİZ BEN KANUN OLSAM KIZIN BABASINA CEZA VERMEM BAK O O ZAMAN BU İTLER MİLLETİN KIZLARINI KANDIRIRMI DÜRÜST OLANLARA CAN KURBAN...

SIRADAKİ HABER