Eve güçlükle girebildiler

10 Temmuz Mahallesi´nde birlikte yaşayan 91 yaşındaki anne Hatice Emel ve 68 yaşındaki kızı Günay Emel, iki gündür komşularına kapıyı açmayınca, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri harekete geçti.

Eve güçlükle girebildiler
Zonguldak´ın 10 Temmuz Mahallesi´nde birlikte yaşayan 91 yaşındaki anne Hatice Emel ve 68 yaşındaki kızı Günay Emel, iki gündür komşularına kapıyı açmayınca, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. 
Zonguldak’ın 10 Temmuz Mahallesi’nde şizofreni hastası olduğu iddia edilen 91 yaşındaki Hatice Emel ve 68 yaşındaki kızı Günay Emel iki gün boyunca komşularına kapıyı açmadı. Evden çığlık sesleri duyan komşuları hemen olay yerine polis ekiplerini çağırdı. Ancak polis ekipleri de kapıyı açmayan şizofreni hastası anne ve kızına ulaşamadı. Daha sonra eve itfaiye ve 112 ekipleri çağrıldı. Kapıyı ve camları levye ile açmaya çalışan itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu eve girmeyi başardı. Güçlükle sakinleştirilen anne ve kızına sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.
Mahalle sakinleri ise anne ve kızına bakıcısının rahatsızlanması sebebiyle yardımcı olmaya çalıştıklarını ancak kapıları açmayınca tedirgin oldukları için polis ekiplerini aradıklarını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER