Evini uyuşturucu imalathanesine çevirmiş

Zonguldak’ta polis ekipleri, ihbar üzerine gözaltına aldıkları zanlının üzerinden uyuşturucu maddesi çıkınca operasyonu genişletti.

Evini uyuşturucu imalathanesine çevirmiş
 Zonguldak’ta polis ekipleri, ihbar üzerine gözaltına aldıkları zanlının üzerinden uyuşturucu maddesi çıkınca operasyonu genişletti. Zanlının evinden ve üzerinden piyasa değeri 40 bin liralık uyuşturucu madde ele geçirildi. 
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbarı değerlendirdi. Ekipler, uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarı üzerine S.T.’nin (32) kullandığı aracı Gazipaşa Caddesi üzerinde durdurdu.
Ekipler S.T.’nin üzerinden satışa hazır şekilde sarılı altı adet ´fişek´ diye tabir edilen toplamda 10 gram toz esrar, iç çamaşırında satışa hazır iki paket kubar esrar ele geçirdi. Ekipler araçta yaptıkları aramada ise bir paket toz esrar ele geçirdiler.

EVİ İMALATHANEYE ÇEVİRMİŞ

Soruşturmayı genişleten ekipler S.T.’nin Çınartepe Mahallesi’ndeki evinde de incelemelerde bulundu. Evde iki adet hassas terazi ve bir adet mikser ile toplamda 4 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Evde ayrıca 2 bine yakın satışta kullanılmak üzere 3’er gramlık şeffaf kilitli paketler ele geçirildi.
Zanlının kubar esrarı mikserde toz hale getirerek paketlerle satışa hazır hale getirdiği öne sürüldü. Piyasa değeri yaklaşık 40 bin liralık uyuşturucu maddeye el koyan ekipler S.T.’yi de Zonguldak Adliyesi’ne getirdi. Zanlının ilk ifadesinde uyuşturucu maddeyi İstanbul’dan aldığını söylediği öğrenildi.
“Uyuşturucu Madde İmalatı”, “Uyuşturucu Madde Satışı” suçlamasıyla hakim karşısına çıkan zanlının daha önce de “Uyuşturucu Madde Kullanmak”, “Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçlamasıyla hakim karşısına çıktığı ve denetimli serbestlikten faydalandığı öğrenildi.
Evli olduğu öğrenilen S.T.’nin özel bir firmada şoför olarak çalıştığı belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER