FACİA´DAN DÖNÜLDÜ

FACİA´DAN DÖNÜLDÜ
gundemeregli.com-Kdz Ereğli´de seyir halindeki TIR’ın dorsesinde bulunan 11 tonluk sac rulo yola düştü.
Edinilen bilgilere göre, ERDEMİR’den yüklediği sacı ilçedeki Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) getirmek için yola çıkan İbrahim Karakaş (35) idaresindeki 67 TU 024 çekici 67 TS 816 dorse plakalı TIR plajlar mevkisindeki kavşaktan dönüş yaptığı sırada 11 tonluk rulo aniden yola düştü. Plajlar mevkisindeki jandarma ekipleri sac rulonun yola düştüğünü görünce başka bir kazanın meydana gelmemesi için yol üzerinde güvenlik önlemi aldılar. TIR’ın karayolunun bir kısmını kapatması nedeniyle trafik bir süre tek şeritten verildi.
TIR şirketinin yetkilileri olay yerine vinç getirerek yola düşen rulonun kaldırılmasını sağladılar. Sac rulo vinç tardımı ile yeniden TIR’ın dorsesine yüklenerek, karayolu yeniden trafiğe açıldı.
TIR sürücüsü İbrahim Karakaş plajlar mevkisinde karayolunun kenarına park eden araçların yolda seyir halindeki araçlara sürekli tehlike yaşattığını söyledi. Kendisinin de Göktepe mevkisinde dönüş yapmak için hazırlandığı esnada park halindeki bir aracın aniden yola çıkması nedeniyle fren yapmak zorunda kaldığını, bu sırada TIR dorsesindeki sacın yere düştüğünü ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2013, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER