FACİA´YI ANLATTI

FACİA´YI ANLATTI
gundemeregli.com- Çaycuma ilçesinde çöken köprüden otomobiliyle Filyos Çayı´na düşen ve ölümden dönen Seyfi Baysal, o anı anlattı.
Çaycuma ilçesinde köprünün çökmesi nedeniyle köprü üzerindeyken otomobiliyle birlikte Filyos Çayı´na düşen ve arkadaşı ile birlikte ölümden dönen Seyfi Baysal, o anı anlattı: Olay günü İstasyon Caddesi´ne geçerken köprünün bir anda çatırdamaya başladığını anlatan Baysal, şöyle konuştu: Ne olduğunu anlamadan çökmeye başladı. Ortadan ikiye ayrıldı. Biz hızlı bir şekilde aşağıya indik. Direk suya düşmedik ama köprünün ayağına çarptık. O anda ne yapacağımızı şaşırdık ve bu araçtan çıkmamız gerektiğini
söyledik. Arkadaşın camı açıktı, bende benim olduğum kısımdaki camı açtım ve dışarı çıktık yüzerek kıyıya geldik. Biz 10-15 metre önce minibüsü geçtiğimizi hatırlıyorum. Minibüs sağ şeritten gidiyordu ve bizim hızımız ondan fazlaydı. O arkamızda kalmıştı. Göremedik, arkadaşımda görmemiş. Ama tahmin ediyorum o da suda. Her şey film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Kabus gibiydi.
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2012, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER