Fazlı Erdoğan AK Parti´den Bende varım dedi..

AK Parti kurucularından ve 22. ve 23. Dönem AK Parti milletvekillerinden Fazlı ERDOĞAN 19 Şubat Perşembe günü AK Parti İl Merkezine gelerek Haziran 2015 seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

Fazlı Erdoğan AK  Parti´den Bende varım dedi..

AK Parti kurucularından ve 22. ve 23. Dönem AK Parti milletvekillerinden Fazlı ERDOĞAN 19 Şubat Perşembe günü AK Parti İl Merkezine gelerek Haziran 2015 seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

22. ve 23. Dönem AK Parti milletvekillerinden Fazlı ERDOĞAN 19 Şubat Perşembe günü AK Parti İl Merkezine gelerek Haziran 2015 seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

Partide düzenlenen ve basının da katıldığı başvuru sırasında İl Başkanı Zeki TOSUN Bildiğiniz üzere Haziran 2015 milletvekili seçimleri için aday adaylığını yapmak üzere partimize gelen iki dönem Milletvekilliğimizi yapmış Sn. Fazlı ERDOĞAN´a hoşgeldiniz diyorum, milletvekilliği aday adaylığı sürecinde kendilerine başarılar diliyorum ve açıklamalarını yapmak üzere mikrofonu veriyorum diyerek sözü Fazlı ERDOĞAN´a bıraktı.

Çok değerli il başkanım, basınımızın güzide temsilcileri, öncelikle görevine yeni seçilen il başkanımızı kutuluyorum, kendisine, yönetimine hayırlı hizmetler yapma noktasında hem Zonguldak´ımıza, hem ülkemize, hem de AK Partimize hizmetlerinin katlanarak bu bayrak yarışında sağlıklı, huzurlu, başarılı bir şekilde devam etmesini temenni ediyorum. diyerek konuşmasına başlayan ERDOĞAN açıklamasına şu şekilde devam etti.

Hepinizin bildiği gibi ülkemizde 7 Haziran 2015’te genel seçimler var. Bu konuda, bu kardeşinizi yakından tanıyorsunuz, biliyorsunuz. Hem bölgemizin hem ülkemizin siyasette geldiği noktayı, hepimiz yakından takip ediyoruz. Daha önce çok kıymetli hemşehrilerimizin yapmış olduğu destekle Türkiye Cumhuriyeti Parlamentosu’nda Ak Parti’de iki dönem milletvekilliği yaptım. Belli bir birikimim, belli bir tecrübem belli bir teşkilat ahlakım ve ilkem olduğuna inanıyorum. 2015 seçimlerinde Zonguldak’ın aday adayları arasında olmayı çeşitli çalışmalardan sonra önce ailemle, çevremle, yakın dostlarımla, partimin tabanında bulunan arkadaşlarımla ve teşkilattaki tüm değerli dostlarımızla istişare ettik. Masada olmamızın gerektiğini, arazide olmamızın gerektiğini hep birlikte değerlendirdik.

Kendime ait olan değerlerimden taviz vermemek kaydıyla Ak Parti’de bundan sonra ben de varım. Hizmetimizin devamı noktasında aday adayı olarak Zonguldak teşkilatının, değerli il başkanımın huzurunda başvuru dosyasını kendisine veriyorum. Bundan sonraki süreçte Allah, eğer adaylığım hayırlısı ise nasip etsin. Ak Parti Zonguldak teşkilatına, Zonguldak halkına, değerli hemşehrilerime, ülkeme bir şeyler katabilirsem yüce rabbim beni muvaffak kılsın. Önce herkese sağlık diliyorum. Basın mensuplarına da, bizimle bu güzelliği paylaşıp kamuoyuna bu güzelliği aktardıkları için şimdiden teşekkür ediyorum, hepinize saygılar sunuyorum.”

Daha sonra söz alan İl Başkanı Zeki Tosun, “Evet, ben de sayın vekilimizin, iki dönem Zonguldak Milletvekilliği yapmış, bu partiye çok emeği geçmiş Sn. Fazlı ERDOĞAN´ın dosyasını alıyorum ve kendisine alındı belgesini şu anda teslim ediyorum.” şeklinde konuştu.

Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan ERDOĞAN, tüm adaylara başarılar dileyerek AK Parti İl Binasından ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER