Fener Alayında Onbinler Cumhuriyet için yürüdü

Kdz. Ereğli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet yürüyüşü ve Fener alayı düzenlendi

Fener Alayında Onbinler Cumhuriyet için yürüdü


Kdz. Ereğli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamındaki Cumhuriyet yürüyüşü ve Fener alayı´na onbinlerce vatandaş katıldı.
 
Bağlık polis karakolu önünde Başlayan Yürüyüş ve Fener alayında Vatandaşlar ellerindeki Türk Bayrakları ,Atatürk posterleri ve meşalelerle 10.yıl marşı ve saloganlar eşliğinde yürüdü.Fener Alayında yürüyen kalabalığa ,vatandaşlarda balkonlarından alkışlarla ve bayrak sallayarak  destek verdi.Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan,Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal,Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen,Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır,Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal,Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker,Demokratik Sol Parti Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur ve Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri ile onbinler Atatürk Anıtı önüne yürüdü.Atatürk Anıtı önünde Onbinlerce kişi Bir dakikalık saygı duruşunun ardından ,hep bir ağızdan İstiklal marşını okudu. 
 
 
BURADA KONUŞMA YAPILMAZ,BURADA RESME BAKILIR
 
Cumhuriyetin 91.yılında ,Cumhuriyet yürüyüşüne katılan Tüm Ereğli´li vatandaşlara teşekkür eden Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr. Hüseyin Uysal şunları söyledi;
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal Atatürk anıtı önünde yaptığı konuşmada şunları söyledi; Çok değerli Ereğli´li Hemşerilerim ,Aziz Ereğlililer güzel şehrimin güzel insanları Bugün Cumhuriyetimizin 91.yılını kutuluyoruz.Bugun ,Bu akşam bizleri yalnız bırakmayıp Cumhuriyet yürüyüşüne katılan ,Cumhuriyeti sahiplenen ,Kdz. Ereğli halkını tek tek tebrik ediyor sağolun diyorum.Burada konuşma yapılmaz, Burada sadece resme bakılır .İşte üyük şehir olmak ,Marka şehir olmak demek budur. Böyle resim vermektir .Böyle güzel fotoğraf vermektir.Hepiniz çok sağolundedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER