FESTİVAL´DE KİMLER YOK Kİ... TARKAN, SİBEL CAN...

FESTİVAL´DE KİMLER YOK Kİ... TARKAN, SİBEL CAN...

gundemeregli.com-Ereğli festivali yine ünlüler geçitine sahne olacak, Tarkan, Murat Boz, Teoman, Gülşen ve Sibel Can gibi ünlüler Ereğlilileri coşturacak.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık bu yıl 28-29-30 Haziran tarihleri arasında 20. gerçekleştirilecek olan festivalin yine dolu dolu geçeceğini bildirdi.
Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda ilçede bulunan dernek, siyasi partiler, meslek odası yöneticileri ile bir araya gelen Posbıyık, festivale herkesimin katkı sağlamasını istedi.
Bu yıl festivalin 20. Yılı olması sebebiyle çok daha görkemli olması istediklerini kaydederek,  festivalin sadece türkücülerle, şarkıcılarla değil, kültürel ve sosyal anlamda iyi noktaya gelmesi için herkesten destek istediklerini ifade etti.
Festival renkli geçsin istiyoruz
Bu yıl 20´ncisini yapacaklarını festivali 1 hafta erkene aldıklarına da dikkat çeken Posbıyık, şunları söyledi:

VİCDANIMIZ RAHAT
Bizim için ileri geri laflar söylüyorlar. Söylesinler biz bunlardan rahatsız değiliz, vicdanımız rahat yaptığımız her şey Ereğli için. Ereğli´de yaşayan insanların mutluluğu için uğraşıyoruz. Şunu itiraf etmek gerekir bunu anlatmam gerekir bu festivallerde karşı siyasetçi arkadaşlar bazı milletvekilleri bazı insanlar diyeyim çok kişiselleştirmeyeyim işi Halil Posbıyık esnafın gırtlağına basıyor diye acımasızca eleştirilerde bulunuyorlar. Hiçbir esnaftan para almıyorum, öyle çakkaldı bakkaldı belediye ile işi olandı kesinlikle ve kesinlikle para aldığım ve kimseyi zorladığım yok. Baskı yaparam para aldığım falan yok. Eğer bunlardan bir tanesini söyleyenler ispat etsinler elini öpüp özür dilemeye hazırım. Biri çıksın baskı yaptın zulüm yaptın veya küçük esnaftan para aldın diyen varsa bunu gelsin ispatlasın elini öpeceğim ve dediğim gibi özür dileyeceğim. Bu festival öyle küçük bir festival değil. Bu bir beceri işidir.
FESTİVALE ÜNLÜ YAĞACAK
28 Haziran Cuma günü akşamı Teoman ve Sibel Can sahneye çıkacak. Teoman müziği bırakmıştı ilk kez burada dönüşünü yapacak. 29 Haziran Cumartesi günü akşamı Gülşen ve Murat Boz. Aslında o günkü programda Hadise ile Murat Boz vardı. Televizyonlarda birbirlerine iltifat ediyorlar ama birbirlerini çekemiyorlar kavga ettiler sen birinci çıkacaksın ikinci çıkacaksın diye. Birbirlerine girdiler bizde tercihimizi Murat Boz´dan yana kullandık ve Hadise´nin yerine Gülşen´i aldık. Murat Boz´u artık seviyoruz bir ara kendisine kızgındık. 30 Haziran akşamı ise ilk önce Athena ardından da Tarkan sahneye çıkacak bu anlaşmaların hepsi yapılmıştır.
ÖDÜLLER BELLİ OLDU
Sevgi Barış Dostluk Ödülü Sanat Dalında bu yıl Tarkan´a ödül vermeye karar verdik. Kendisi de son derece mutlu oldu. İkinci ödülümüz de bize göre dünyanın Nobeli olan Sevgi Barış Dostluk ödülünü Mesut Özil´e vereceğiz.  Özil´e uzun bir yazı yazdık davetiyelerimizi gönderdik yanıt bekliyoruz bunu da belirtelim. Mesut Özil´den henüz yazılı kağıt gelmedi arkadaşlarımız devrede. Üçüncü ödülümüz çok saygı duyduğumuz bilim adamı Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal´a Sevgi Barış Dostluk ödülünü vereceğiz.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2013, 17:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 11 yıl Önce

bu kadar zengin bir içeriği olan festival kaça patlayacak .ereglideki esnaflar pamuk eller cebe .paralar belediyeye yardım adı altında yatsın yatırmayanlar vayyy halinize

hayri delin
hayri delin - 11 yıl Önce

Kolay gelsin yorum değil belki ama yardımcı olursanız sevinirim önceki sene olayların çıktığı seyyar satıcı polemiği bu sene nasıl festival içinde yer verilecek mi yoksa yine seyyar satıcılar dışlanacak mı bu konuda bilgi verirseniz minnettarım saygılarımla.hayri delin

Ünal Savaş
Ünal Savaş - 11 yıl Önce

M. KEMAL ATATÜRK DİYOR Kİ;

“BİR MİLLETTE, ÖZELLİKLE BİR MİLLETİN İŞ BAŞINDA BULUNAN YÖNETİCİLERİNDE ÖZEL İSTEK VE ÇIKAR DUYGUSU, VATANIN YÜCE GÖREVLERİNİN GEREKTİRDİĞİ DUYGULARDAN ÜSTÜN OLURSA, MEMLEKETİN YIKILIP KAYBOLMASI KAÇINILMAZ BİR SONDUR.” M. KEMAL ATATÜRK

M. KEMAL ATATÜRK DİYOR Kİ;

“TAKİP EDİLEN AMAÇLAR HİÇBİR ZAMAN KİŞİSEL OLMAMALIDIR.” M. KEMAL ATATÜRK

KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN HALİL POSBIYIK DİYOR Kİ;

“FESTİVAL YAPTIĞIM ZAMAN SİYASİ RANTIM YÜKSELİYOR. EREĞLİ’DE BENİ FAZLA TANIMAZLAR, TÜRKİYE’DE DAHA ÇOK TANIRLAR.” Halil POSBIYIK, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı (06 Mart 2013 - Belediye meclis toplantısı)

SİZİ GİDİ SAHTE ATATÜRKÇÜLER SİZİ.....!!!!!!!! YEMEZLER. LÜTFEN SÖZDE DEĞİL, ÖZDE ATATÜRKÇÜ OLUNUZ.

SAYGILARIMLA

“FESTİVALE (KARNAVALA) HAYIR. ÜRETMEDEN TÜKETMEK, EREĞLİ´Yİ TÜKETMEKTİR.”
“İNANIYORUM Kİ, BİR GÜN HERKES FESTİVALE HAYIR DİYECEK.”
“BUGÜNÜN İSRAFI YARININ KITLIĞIDIR.”
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
Ünal SAVAŞ – Erdemir retired, Quality volunteer
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”

SIRADAKİ HABER