Final muhteşem piknik şöleni ile yapıldı

10-16 Mayıs Engelliler Haftası olması dolayısıyla Kdz. Ereğli ve tüm Türkiye’de bir ilke imza atan Kdz. Ereğli Belediyesi yaptığı etkinliklerin ardından “Engeliler haftası” finalini belediyeye ait plaj tesislerinde yaptığı muhteşem Piknik Şöleni ile sonlandırdı.

Final muhteşem piknik şöleni ile yapıldı


10-16 Mayıs Engelliler Haftası olması dolayısıyla Kdz. Ereğli ve tüm Türkiye’de bir ilke imza atan Kdz. Ereğli Belediyesi yaptığı etkinliklerin ardından “Engeliler haftası” finalini belediyeye ait plaj tesislerinde yaptığı muhteşem Piknik Şöleni ile sonlandırdı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Piknik Şölenine, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nazım Erdoğan, Belediye Meclis üyeleri, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Kdz. Ereğli Belediyesine ait araçlara piknik alanına gelen engelli bireyler ve aileleri gönüllerince eğlenerek bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Piknik masalarını tek tek gezen Başkan Uysal, engelli bireylerle hem oynadı, hem şakalaştı ve çeşitli oyunlarda engelli bireylere eşlik etti. Şölen havasında geçen piknikte konuşan Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, engelli olmanın kusur olmadığını asıl kusurun engelliye engel olduğunu dile getirerek; Bu gün Engelliler Haftamızın Finali, ben bütün Sosyal İşler ve kültür müdürlüğümüze başta başkan yardımcımız Nazım Erdoğan olmak üzere Kültür müdürlüğünde çalışan tüm personelimize teşekkür ediyor hepsini tebrik ediyorum” dedi.

“ ENGELLİ OLMAK KUSUR DEĞİLDİR,ENGELLİYE ENGEL OLMAK BİR SORUNDUR”

Kdz. Ereğli’de bu tür etkinliklerin her daim devam edeceğini belirten Başkan Uysal, engelli vatandaşlara engelsiz bir Ereğli kurmak için canla başla çalışacaklarını belirterek konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Engelli olmak kusur değildi, engelli olmak bir sorunda değildir, engelliye engel olmak bir sorundur. Biz Kdz. Ereğli’de şefkat kollarımızı daha da büyük açmaya devam edeceğiz, sizlerin bu konuda bizleri yalnız bırakmamasını bu tür organizasyonlara katılımlarınızı ve basınımızın da böyle organizasyonlara gerekli önemi vermelerini rica ediyorum. Çünkü gördüğünüz gibi engelli kardeşlerimizin de ne kadar güzel eğlendiğini gördünüz. Bu gün gerçekten çok mutlu oldum, bu tür etkinliklerimiz devam edecek, engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir Ereğli kurmak için canla başla çalışacağız, çalışmalara devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

BAŞKAN UYSAL, CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’A TEŞEKKÜR ETTİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere böyle bir vizyonu sundukları için teşekkür eden Başkan Uysal; “Bizlere böyle bir vizyonu koyan başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na çok ama çok teşekkür ediyoruz, AK partinin engelliler üzerindeki plan projelerini bizlerde AK partili bir belediye olarak uyguluyoruz, uygulamaya devam edeceğiz, her şey siz engelli kardeşlerimiz için bundan sonra çok daha iyi noktalarda sizlerin yanında olacağız” dedi.

Etkinliğe AK Parti Zonguldak 1.sıra adayı Hüseyin Özbakır, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ve partililerde katıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER