fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.

Zonguldak´ın Devrek ilçesinde fotoğraf sanatçısı Kahraman Bekçili’nin açmış olduğu “ Kömürle Yaşam” adlı fotoğraf sergisi davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.
Zonguldak´ın Devrek ilçesinde fotoğraf sanatçısı Kahraman Bekçili’nin açmış olduğu “ Kömürle Yaşam” adlı fotoğraf sergisi davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Devrek Kültür Derneği’nin organizasyonu ve Devrek Belediyesi ile Devrek Madenciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katkıları açılan fotoğraf sergisinde ve satışında elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi madenci ailelerine aktarılacağını ifade eden Devrek Kültür Derneği Başkanı Semra Taşkaya,”Kömür denilince Zonguldak, Zonguldak denilince de kömür gelir aklımıza. Onlar bir avuç kömür için ömür verenlerdir. Bugünde yine kömür madenlerinde rızkını kazanmaya çalışan madencilerin çalışmalarını karelere yansıtan ve aynı zamanda bir fotoğraf sanatçısı olan Kahraman Bekçili’nin sergisine hepiniz hoş geldiniz” dedi.
2013 Arbella 3.Ulusal ve Uluslararası Fotoğraf Yarışması ve Çocuk ve Makarna Arbella Özel Ödülü,2014 Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Ulusal Fotoğraf Yarışması Serbest Kategoride Birincilik, 2014 Adana Rotary 11. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Fiap Mansiyon, 2014 Fokus 2. Uluslararası Foroğraf Yarışması Fiap Gümüş Madalya, UPI Altın Madalya, UPI Mansiyon, 2015 Gifsad1. Uluslarası fotoğraf yarışması TFSF Özel Ödülü,2015 İşçi Sağlığı ve iş Güvenliği Kongresi” Önce İş Güvenliği” konulu fotoğraf yarışması MMO Özel Ödülü,2015 Bosna Hersek HAN Pijeak 2. Uluslararası Fotoğraf yarışması PSA altın madalya alan Bekçili, fotoğraflarıyla madencileri anlatması ve daha sonra da kurumda çalışan arkadaşlarının yer altındaki çalışmalarını uluslararası arenaya taşıdı.
Toplam 40 adet fotoğraf sergileyen ve Eski Anaokulu Bahçesinde düzenlenen etkinliğe; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı
Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 06:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER