Galatasaray Taraftarları Derneğinden Kan Bağışı

Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği, Kızılay Derneği Kdz Ereğli Kızılay Şubesi işbirliği ile Abdi İpekçi Sergi Salonunda kan bağış kampanyası düzenledi.

Galatasaray Taraftarları Derneğinden Kan Bağışı

 

Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği, Kızılay Derneği Kdz Ereğli Kızılay Şubesi işbirliği ile Abdi İpekçi Sergi Salonunda kan bağış kampanyası düzenlendi. Kampanya hakkında bilgi veren Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Cevdet Öztürk, kış aylarında kan bağışı kampanyalarının ve kan toplamaların az olması nedeniyle Kızılay’a destek vermek istediklerini ifade etti.

Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Yusuf Oktay ile yaptıkları görüşme sonrasında hava şartlarından dolayı kan bağışı kampanyalarının ve kan toplamalrın az olduğundan dolayı destek vermek istediklerini belirten Öztürk,şunları söyledi; “Biz de Yusuf başkanımız ile yaptığımız görüşmelerde hava şartlarından dolayı kış aylarında kan bağışı kampanyalarının ve kan toplamaların az olduğunu bildiğimizden kendisine böyle bir kampanya ile böyle bir destek vermek istedim. Bugün böyle bir vesile burada olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyoruz. Kendilerine bize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm sivil toplum kuruluşları, dernekler ve kamu kurumlarını bu tür kampanyalara destek vermeye davet ediyorum.’’ dedi.

Kızılay Derneği Kdz Ereğli Kızılay Şubesi Başkanı Yusuf Oktay ise kış ayları olması sebebiyle depolarından kan sıkıntısı yaşadıklarını belirterek şunları söyledi; ‘’ Bu kampanyaların devamını diliyorum, inşallah bundan sonra da devamı gelecektir çünkü şuanda havaların muhalefeti nedeniyle depolarımızda bir gram kan kalmamıştır, zor zamanımızda imdadımıza yetişen Galatasaraylılara teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Ayrıca, Kızılay Derneği Kdz Ereğli Kızılay Şubesi Başkanı Yusuf Oktay, Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Cevdet Öztürk’e toplamda 15. Kez kan sebebiyle nedeniyle teşekkür beratı sundu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER