GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

gundemeregli.com-Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu ve üyeleri, bayramın ikinci günü bir araya gelerek, bayramlaştılar. Gazetecilerin bayramlaşma programına, 19’uncu Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, KGD üyesi, CHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi ve Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Bahaddin Arı da katıldı.

Gazetecilerle her zaman iyi diyaloglar içerisinde olduğunu ve bayramda da bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Ali Uzun, “Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Her zaman tüm Zonguldaklıların hizmetindeyiz. Sizlerin de her zaman yanındayız” dedi.

KGD üyesi ve Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Bahaddin Arı ise, “Tüm meslektaşlarımın bayramını kutluyorum. Biz Zonguldak adına iyi şeyler yapmak için yola çıktık. Projelerimizi açıkladık. ‘Gazetecilik mesleğinden gelmemizin bunda büyük avantajları var’ diye düşünüyorum. Aynı zamanda Belediye Meclis üyesi olmamız sebebiyle de sorunları yakından takip ediyoruz. İnşallah şehrimiz adına güzel şeyler yapacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2013, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER