Gazeteciler ve aileleri iftarda buluştu

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) tarafından basın mensupları ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Gazeteciler ve aileleri iftarda buluştu

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) tarafından basın mensupları ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

11 Temmuz Cumartesi 2015 tarihinde, Ereğli Öğretmenevi binasının teras katında gerçekleştirilen iftarda; Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ.Necati Günay, Alaplı Gazeteciler Derneği (AGD)Başkanı Doğan Bostancı, Çaycuma Gazeteciler Derneği Başkanı Sezai Bilici (ÇGD), Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık ve yönetimi, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu, Ereğli, Alaplı ve Zonguldak’tan basın mensupları yer aldı.

Sıcak bir ortamda geçen iftarın ardından konuşma yapan EGD Yönetim Kurulu Başkanı Necati Günay, katılımdan dolayı teşekkür ederek şöyle dedi; “Kentimizin ve bölgemizin seçkin basın kuruluşlarının sahip, yönetici,çalışanları olan sizleri ve ailenizi, şahsım ve derneğimizin tüm yönetim kurulu üyeleri adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Böyle güzel bir gecede, sizlerle aynı sofrada buluşmak ve aynı çatı altında bir araya gelebilmekten dolayı duyduğum huzur ve mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim.

Yüce İslam’ın en mübarek günleri olarak kabul ettiğimiz ve ayların Sultanı olan Ramazan boyunca tüm ibadetlerinizin makbul ve dualarınızın kabul olmasını Allah’tan niyaz ederim.

Ereğli Gazeteciler Derneği olarak, her yıl Ramazan ayında, elimizden geldiği ölçüde ve imkanlarımız dahilinde çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu yıl da, bölgemizde görev yapan cefakar gazeteci arkadaşlarımıza, kurum ve kuruluşlardan temin edilen Ramazan paketlerinin dağıtımı ile başlattığımız çalışmalar dahilinde, bugün de, aynı ailenin fertleri olarak iftar soframızda bir araya geldik. Şimdiye bizlerden katkılarını esirgemeyen ERDEMİR Grubu, Tat Metal Fazlı Erdoğan, Fatih Çakır ve İrfan Yazıcıoğlu ve tüm gazeteci dostlarına teşekkür ediyor, gazetecilerin bütünlüğünü bozmak isteyenleri de kınıyorum.

Ereğli Gazeteciler Derneği olarak, görev yaptığımız dönemler boyunca her zaman, ilçemizdeki tüm gazetecilerin ve basın emekçilerinin bir arada, gönül gönüle ve yürek yüreğe olması için mücadele ettik. Bu büyük aileyi bütünlük içinde geleceğe taşımak ve birlik- beraberliğimizin kalıcı olması için elimizden gelen çabayı sarf ettik.

İbadet ve dualarınızın kabul, soframızın bereketli, bayramınızın mübarek olması temennisi ile hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Konuşmanın ardından, her zaman basına olan yakınlığı ve desteklerinden dolayı bilinen İşadamı İrfan Yazıcıoğlu’na EGD tarafından hazırlanan “Teşekkür Belgesi” duayen gazeteci Bedri Erel tarafından takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2015, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER