Gazeteciler ve yazarlar derneği kahvaltıda buluştu

Zonguldak´ta yeni kurulan Gazeteciler ve Yazarlar Derneği üyeleri ile Zonguldaklı gazeteciler kahvaltıda bir araya geldi.

Gazeteciler ve yazarlar derneği kahvaltıda buluştu
Zonguldak´ta yeni kurulan Gazeteciler ve Yazarlar Derneği üyeleri ile Zonguldaklı gazeteciler kahvaltıda bir araya geldi. Yapılan kahvaltının ardından derneğin yönetim kurulu basına tanıtıldı. Basın mensuplarının yanı sıra Zonguldaklı siyasiler ve iş adamları da tanıtım toplantısına katıldı.
Dernek yönetim kurulu adına konuşma yapan ZGYD Başkanı ve Kariyer Medya Grubu Yayınları Yazı İşleri Müdürü Çiğdem Şekerci, önceliklerinin basın camiasında çalışan meslektaşlarının sıkıntılarına çözüm aramak olduğunu ifade ederek “Bizler öncelikle Zonguldak basın camiasında çekilen sıkıntılara çözüm aramak, mesleğimizin gün geçtikçe yitirmekte olduğu saygınlığı tekrar kazanabilmesi adına mücadele etmek ve kent sorunları noktasında birlikte hareket ederek sorunların çözümü için bir güç oluşturmak üzere bu çatı altında toplandık. Çıktığımız bu yolda tüm önerilerinizi değerlendireceğimizi ve uygulanabilirlik noktasında elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz” dedi.
Konuşmasının ardından yönetim kurulu üyelerini katılımcılara tanıtan Şekerci, program sonrasında tüm katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Derneğin yönetiminde ise şu isimler yer alıyor; Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Kanal B Zonguldak Temsilcisi Ali Cinal, Mercek Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Çiftçi, Mercek Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yıldıray Demirci, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Gülizar Karabacak, Denge Gazetesi Muhabiri Burcu Sak, Kariyer Medya Grubu yayınları İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Umut Şekerci ve Kariyer Medya Grubu Yayınları Yazı İşleri Müdürü Çiğdem Şekerci.
Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2014, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER