Gazilerin 2 kez bayrağını çaldılar

Gazilerin 2 kez bayrağını çaldılar

Gazilerin 2 kez bayrağını çaldılar
Zonguldak’ta Muharip Gaziler Derneği önüne asılan bayrakların çalınmasına tepki gösteren Başkan Ramazan Çakal, “Bayrak lazımsa bir değil on tane birden hediye ederim” dedi.
Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde şubesi bulunan Muharip Gaziler Derneği binası önüne asılan Türk bayrağı ve dernek flaması geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Bayrağın ve flamanın yerinde olmadığını fark eden dernek başkanı Ramazan Çakal, bayrak ve flamanın yerine yeniden bayrak ve flama astı.
Birer gün arayla ikinci kez bayrak ve flamanın yerinde olmadığını gören Başkan Ramazan Çakal çileden çıktı. Bayrağı ve flamayı alanlara tepki gösteren Başkan Ramazan Çakal, “Bayrak lazımsa bir değil on tane birden vereyim” diye tepki gösterdi.
Hiç kimsenin bayrağı indiremeyeceğini ifade eden Başkan Çakal, “Bayrağımızı buradan almanın amacı nedir? Bizleri burada yok etmek gazinin ne olduğunu bilmemektedir. Eğer o vatandaşımıza bayrak lazım olursa gelsin ‘Başkanım bana bayrak lazım desin. Derhal O’na bir değil on tane Türk bayrağı birden veririm. Ama bu terbiyesiz ve ahlaksız, Türk bayrağımızı buradan, kimse indiremez. İndiremeyecektir” dedi.
Başkan Çakal, yeniden Türk bayrağı ve derneğin flamasının asılacağını ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2016, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER