Gece için son hazırlıklar

Gece için son hazırlıklar

Gece için son hazırlıklar

Avrupa Zonguldak Kültür veDayanışma Derneğinin kuruluşunun 20. yılını düzenleyeceği gece için sonhazırlıklar yapılıyor. Zeynep Başkan, Ramazan Çelik, Grup 67, Karaelmas MüzikGrubu, Karaelmas Folklör Grubu sahne alacağı gece Kanal Avrupadan dayayınlanacak.

Avrupa Zonguldak Kültür veDayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, 30 Eylül 2016 tarihinde AlmanyanınGelsenkirchen bölgesindeki Vision Salonunda gerçekleştirilecek kültürel geceiçin son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Zonguldaktan çok sayıdamisafirin katılacağını anlatan Karakulak, amaçlarının Avrupanın pek çoknoktasında yaşayan Zonguldaklıları bir araya getirmek olduğunu anlattı.

Geceye yoğun ilgigösterilmesinden mutlu olduklarını anlatan Karakulak, Derneğimizinkuruluşunun 20. yılına özel bu etkinliğimiz yine pek çok ülkede yaşayanZonguldaklıları bir araya getirecek. Zonguldaktan gelecek misafirlerimiz de buheyecanımızı paylaşacak dedi.

İl TemsilciliğineYazıcıoğlu getirildi

Derneğin Zonguldak İlTemsilciliği görevine ise yönetim kurulunun aldığı karar gereği işadamı İrfanYazıcıoğlu getirildi. Derneğin etkinliklerine uzun zamandır maddi manevi desteksağlayan Yazıcıoğlunu il temsilcisi yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını anlatanKarakulak, Derneğimiz büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. İlçelerimizdetemsilciliklerimiz zaten var. Yönetim Kurulu olarak temsilcilerimiz ile sürekliistişare içerisindeyiz dedi.

Derneğin Ereğli ve Alaplıilçe temsilcilik görevini ise Mustafa Kemal Bektaş sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER