GELGEÇ, DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

GELGEÇ, DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

gundemeregli.com-Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, “Türk Ekonomisinin temel taşlarından olan tarım, iç tüketim anlamında büyük bir önem taşıdığı gibi ihracatta da büyük kazanımlar sağlamaktadır” dedi.

Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında tarımın Türk ekonomisinin temel taşlarından birisi olduğunu söyledi.

Bu yönde çiftçilerin üretim ve verimliliğinin arttırılmasının iç tüketim ve ihracatta b

Yük kazanımlar sağlayacağını belirten Gelgeç, “14 Mayıs gününü Çiftçiler Günü olarak kutlamaktayız. Her yıl kutladığımız bu önemli ve anlamlı gün giderek önem kazanmaktadır. Ekonomimizin temel taşlarından olan tarım, iç tüketim anlamında büyük bir önem taşıdığı gibi ihracatta da büyük kazanımlar sağlamaktadır. Ayrıca doğrudan ve dolaylı olarak hayvancılığı da etkilemekte bu anlamda artı değer sağlamaktadır. Çiftçilerimizin üretim ve verimliliğin artırılması, hayat standartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin dünya pazarlarına ulaştırılması, tarımsal kalkınmada büyük yol almamızı sağlayacaktır. Ben bu vesile ilçemizdeki tüm çiftçilerimizin dünya çiftçiler gününü kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER