Gelgeç, esnafın sorunlarını dinliyor

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, ilçedeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinliyor.

Gelgeç, esnafın sorunlarını dinliyor

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, ilçedeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinliyor.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, ilçedeki esnafları yerinde ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini ve çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Oda olarak en önemli görevlerinin esnafların sorunlarını sıkıntılarını ve de taleplerini ilgili mercilere iletmek olduğunu bu doğrultuda esnaflar ziyaretlerine özel önem verdiklerini Gelgeç, Oda olarak göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimize daha iyi hizmet sunmak için çeşitli projeler üreterek onların her zaman yanlarında olduğumuzu gösterdik. 2016 yılında da daha büyük projelere imza atmak için çalışmalar yapacağız. Bu anlamda geçtiğimiz günlerde AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu ve CHP Zonguldak Milletvekilimiz Ünal Demirtaş’ı ziyaret ederek ilçe ve esnafın sorunlarına yönelik bir dosya sunduk. Öncelikle sunduğumuz dosyanın takipçisi olacağız. Bunun yanı sıra esnaflarımızın sorunlarına yönelik onları ziyaret edere karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Biz esnafımızın her zaman yanındayız” dedi.

Alaplı Öğretmenler Pazarı Ortakları Ali Ozan ile Umut Emre Akçil kardeşler, de Odanın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirterek, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç’e oda yönetimi ve personeline teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER