Gelgeç, Sonuna kadar destekçisiyiz

Gelgeç, Sonuna kadar destekçisiyiz

Gelgeç, Sonuna kadar destekçisiyiz

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaşkanıMuharrem Gelgeç’de Alaplı’ya 4 yıllık Yüksekokul kazandırılması noktasındagereken her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’inbelediyeye ait olan 690 evler mahallesi ayaklı depo olarak adlandırılanMevki’deki 10 dönüm araziyi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğüne,4 yıllık Yüksekokula yapılması şartıyla tahsis etmeye hazır oldukları yönündeaçıklamasının ardından ilçedeki sivil toplum örgütleri tarafından ilçeye 4yıllık Yüksekokul kazandırılması noktasında girişimler başlatıldı.

Alaplı’ya 4 yıllık Yüksekokul kazandırılmasınoktasında gereken her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Alaplı Esnaf veSanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç’, “ Alaplı’ya Yüksekokulkurulmasına yönelik girişimlere oda olarak tam destek veriyoruz. Bunun içinherkesin birlik ve beraberlik içinde çalışması gerekiyor. Alaplı’mızartık bir 4 yıllık Yükseokulu hak ediyor. Biz oda olarak üzerimize düşenne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER