Genç kız Isparta´da toprağa verildi

Zonguldak´ta yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürülen Necla Sağlam’ın cenazesi memleketi Isparta´nın Eğirdir ilçesi Gökçehöyük Köyü´nde toprağa verildi.

Genç kız Isparta´da toprağa verildi
Zonguldak´ta yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürülen Necla Sağlam’ın cenazesi memleketi Isparta´nın Eğirdir ilçesi Gökçehöyük Köyü´nde toprağa verildi.
Zonguldak´taki yapılan otopsinin ardından Necla Sağlam’ın cenazesi ailesi tarafından alınarak Isparta´nın Eğirdir ilçesi Gökçehöyük Köyü´ne getirildi. Genç kızın cenazesi önce baba evine ardından Gökçehöyük Köy Camii´ne getirildi. Cenaze namazına, bir dönem aldığı çocuk yuvasının bağlı olduğu Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü´nün idarecileri ve o yuvada beraber kaldığı arkadaşları ile köy halkı katıldı. Sağlam´ın cenazesi köy mezarlığına toprağa verildi.
Kızını toprağa veren anne Serpil Gökyar´ın feryatları yürekleri dağladı. Mezara kapanan Anne Gökyar, Seni buralarda nasıl bırakayım. Kalk evimize gidelim kızım diyerek gözyaşı döktü. Isparta Kapalı Cezaevi’nde kaldığı öğrenilen baba Ahmet Sağlam´ın ise izin alamadığı için cenazeye katılamadığı öğrenildi.
2010 yılında Isparta Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü´ne bağlı Sadık Doğan Kız Yetiştirme Yurdu´nda kalan Necla Sağlam´ın, Süleyman Demirel Üniversitesi Atabey MYO Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümünü bitirdikten sonra , Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı kontenjanından Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı kontenjanından Türkiye Taşkömürü Kurumu´na memur olarak atandığı öğrenildi.
Yuvada kaldığı dönemde Üniversite Öğrencileri Grup Sorumlusu olan Mehmet Celal Erdem, Necla´nın çok dürüst, terbiyeli bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, Oradayken de görüşmeye devam ediyorduk. Hatta bir ay önce arkadaşlarıyla Ankara´ya gelmişti. Herhangi bir sıkıntısı yoktu. Bize aile içi şiddetten gelmişti. Okulunu başarıyla bitirdi. Allah rahmet eylesin dedi. 
Genç kızın amcasının oğlu Abdullah Sağlam da, cinayetin bir an önce açıklığa kavuşturulmasını söyledi. Sağlam, Savcılık bugün akşam için bir açıklama yapacaktı. Büyük ihtimalle olay açıklanacak. Adaletin yerine gelmesini istiyoruz. Babasıyla bazı sorunlar yaşamıştı ancak bunlar aşılmıştı. Bu yaşanan tamamen talihsiz bir olay diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2016, 07:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER