Gencin Şüpheli Ölümü!

38 yaşındaki gencin, şüpheli ölümü! Sebebi, zayıflama ilacı mı?

Gencin Şüpheli Ölümü!

Alaplı’da iddiaya göre, internetten aldığı zayıflama ilacını kullanan 38 yaşındaki Sezai Uğuz, 10 kilo verdikten bir süre sonra aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı Zonguldak Araştırma Hastanesinde kalp krizinden öldü.

Alaplı Devlet Hastanesinde aşçı olarak çalışan Uğuz,  iddiaya göre internetten sipariş vererek aldığı zayıflama haplarını bir süre kullandı. Bu sürede 10 kilodan fazla veren Uğuz’un iddiaya göre zamanla damarları incelmeye başladı ve  çalışığı hastanede aniden rahatsızlandı. Buradan yapılan ilk müdahalenin ardından Zonguldak Araştırma Hastanesine kaldırılan Uğuz, iki gün kaldığı yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Çevresinde de sevilen biri olan Uğuz’un yakınları gencin biraz kilosundan ötürü şikayet ettiğini ve o yüzden zayıflama ilacı kullandığını belirterek, ani ölümünün kaynağının ilaçlar olabileceğini ileri sürdüler.

Alaplı Devlet Hastanesinde uzun yıllardır aşçı olarak çalışan Uğuz’un ölümüyle ailesi, yakınları ve iş arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

Otopsisi yapılan gencin kesin ölüm sebebinin çıkacak olan rapordan sonra netleşeceği öğrenilirken, Uğuz Alaplı İlçesine bağlı Büyük Tekke köyünde gözyaşları arasına toprağa verildi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER