GERİ GELDİ, MOTOSİKLETE ÇARPIP BİR KİŞİYİ YARALADI

GERİ GELDİ, MOTOSİKLETE ÇARPIP BİR KİŞİYİ YARALADI
gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında geri geri gelen araca arkadan çarpan motosikletteki bir kişi yaralandı.
Edindiğimiz bilgilere göre Devrek yol ayrımı mevkisinde Tahsin Şahin idaresindeki park halindeki 67 TN 610 plakalı araca geri geri geldiği sırada İlkay Aydın idaresindeki 67 TN 314 plakalı motosiklet çarpmamak için frene basınca devrildi.
Motosikletin devrilmesi ile birlikte sürücü İlkay Aydın ile motosiklette bulunan dursun Kısa bir süre yerde sürüklendi. Kazayı haber alan polis ekipleri olay yerine giderek ambulansa haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı Dursun Kısa’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptılar. Kısa daha sonra sedye ile ambulansa alınarak Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Motosiklet sürücüsü İlkay Aydın, aracın geri geri gelirken bir anda önlerine çıktığını, çarpmamak için frene basıp direksiyonu kırınca motosikletin devrildiğini söyledi.
Kaza sonrası her iki sürücü ifadeleri alınmak üzere Bağlık Polis Karakolu’na götürüldüler. Kazada yaralanan Dursun Kısa’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2013, 07:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER