Girdikleri evde hırsızlık yaparken ev sahibine yakalandılar

Zonguldak´ın Devrek ilçesinde bir evde hırsızlık yaparken ev sahibine yakalanan 3 zanlı, polise haber verilmesi üzerine gözaltına alındı.

Girdikleri evde hırsızlık yaparken ev sahibine yakalandılar
Zonguldakın Devrek ilçesinde bir evde hırsızlık yaparken ev sahibine yakalanan 3 zanlı, polise haber verilmesi üzerine gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay Devrek ilçesi İsmetpaşa Mahallesinde meydana geldi. Mahallede bir apartmanda M.O.nun evinin çelik kapısını kredi kartı ile açan 3 kişi eve girdi. Evde bir süre bekleyen 3 kişi, yaklaşık 5 bin lirayı da yanlarına aldı. Bu sırada evden çıkmak için hazırlanan H.U., G.O. ve B.A. ev sahibinin gelmesiyle şok oldu. Evinde tanımadığı kişileri görünce durumu polise haber veren ev sahibi M.O., kadınlardan şikayetçi oldu.
Üst aramaları yapılan kadınların üzerilerinden evden çaldıkları iddia edilen paralar çıktı. Osmaniyeden geldikleri öğrenilen üç kadından ikisinin kucaklarında bebekleriyle birlikte hırsızlık yaptıkları iddia edildi. Olay yerine gelen Devrek Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, ev sahibinin şikayeti üzerine H.U., G.O. ve B.A.yı yakalayarak gözaltına aldı. Polis sorgusunda suçlarını itiraf eden zanlılar, işlemlerinin ardından Devrek Adliyesine sevk edildi.
Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER