Girişin açılmasını istiyoruz

Girişin açılmasını istiyoruz

Girişin açılmasını istiyoruz

Zonguldak’ınAlaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç,” Türkiye’ninen büyük barınaklarından biri olma özelliği taşıyan Alaplı Balıkçı Barınağınıngirişinin kumla dolması sonucu 5 yıldan beri tekneler giriş ve çıkış yapamamasıherkesten çok bizler ve temsil ettiğimiz esnafımızı yakındanilgilendirmektedir. Esnafımız için önem taşıyan bu soruna yetkililerin el atıpçözmesini istiyoruz” dedi.

Alaplı’dason zamanlarda gündemi meşgul eden sosyal medya ve basın tarafından sıkça dilegetirilen Alaplı Balıkçı Barınağının girişinin kumla dolması sonucu 5 yıldanberi tekneler giriş ve çıkış yapamaması Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar OdasıBaşkanı Muharrem Gelgeç’i harekete geçirdi.

Barınağıngirişinin açılması noktasında yetkilileri göreve davet eden Gelgeç, barınağınağzının açık olduğu dönemlerde barınağa giren ve kalan balıkçı teknelerininilçe esnafına ekonomik anlamda büyük faydalar sağladığının altını çizdi.

Konununbir an önce çözüme kavuşturulmasını beklediklerini belirten Gelgeç,”Haftalardır sosyal medyada tartışılan konu Alaplı balıkçı barınağının açılması,bu konu Alaplı Esnaf ve Sanakarlar Odasının başkanı ve yönetim kurulu olarakherkesten fazla bizleri ve temsil ettiğimiz esnafımızı yakındanilgilendirmektedir. Bu barınağın ağzı açık iken, buraya balıkçı tekneleri giripkaldığı zamanda bu balıkçı personelinin Alaplı esnafına ne kadar çok faydalıolduğunu biliyoruz. Fırıncısı, lokantacısı, pastanecisi, berberi, giyimcisi,manavı, kasabı ve her türlü esnafın faydalandığını biliyor ve görüyoruz. Evetburadan haftalardır sosyal medya ve yerel basın üzerinden gündeme getirilen buduruma yetkililerin bir an önce harekete geçerek çözüm bulmasını istiyoruz”dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER