GİZEM´Lİ CİNAYETTE CEP TELEFONU ELE VERDİ

GİZEM´Lİ CİNAYETTE  CEP TELEFONU ELE VERDİ
gundemeregli.com-Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 9 Eylül’de işlenen kesik el cinayetinde, katil zanlısını Gizem Tunç’un cep telefonunun ele verdiği ortaya çıktı.
Kdz. Ereğli İlçesinde 9 Eylül günü Murat Erdoğan (29) ile birlikte ortadan kaybolan Gizem Tunç (21), iki gün sonra bir bağ evinde ölü bulundu. Bağ evinin dışındaki çalılık alanda bulunan Gizem Tunç’un elleri delil bırakmamak için kesilmiş ve üzerindeki eşyaları alınmıştı. Cinayetle ilgili Gizem Tunç’un eski sevgilisi Deniz P. ve cinayete yardım ettiği öne sürülen babası Ali P. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Cinayetin üzerinden iki ay geçmesine rağmen araştırmalarını sürdüren Gizem Tunç’un babası Yunus Tunç, “Katil delil bırakmamak için her şeyi hesap etmiş. Ama kızımın cep telefonunu olay yerinde unutmuş” dedi. Kızı Gizem Tunç’un Murat Erdoğan ile evleneceğini ancak Deniz P.’nin bir türlü peşini bırakmadığını ve kendisini sürekli tehdit ettiğini ifade eden baba Yunus Tunç şöyle konuştu: “Deniz´in kızıma gönderdiği bir sürü tehdit mesajları var. Askerden 10 günlüğüne Ereğli’ye izine gelmiş. İzninin son gününde cinayeti işleyip ‘Ben olay günü askerdeydim’ demek için Ankara üzerinden Denizli’deki birliğine gitmiş. Her şeyi ince ayrıntısına kadar planlamış. Yakalandıktan sonra da akli dengesinin yerinde olmadığına dair rapor almaya çalışacak.
Cinayetten sonra olay yerinde delil bırakmamak için kızının üzerinde ne varsa alındığını anlatan Tunç, şunları söyledi: Deniz P. yakalandığında vücudunda tırnak izleri vardı. Delil bırakmamak için kızımın ellerini kesmiş. Ama bir şeyi hesap edememiş. Kızım ormana doğru kaçmaya çalışırken cep telefonunu düşürmüş. Polis telefonu kızımın cesedinin yakınında buldu. O telefonda cinayetle ilgili deliller olduğunu düşünüyoruz. Şu an soruşturma gizli olduğu için bilgi veremiyorum. Ama bize tüm delillerin toplandığı ve 2-3 aya kadar savcının iddianamesini hazırlayacağı söylendi”
Deniz P.’nin askeri birliğine teslim olmadan önce facebook’ta kız arkadaşlarıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarını yayınladığı ve ‘Gizem’le bir ilgim yok, benim başka kız arkadaşım var’ imajını vermeye çalıştığı belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER