GMİS ATALAY’A BAŞARILAR DİLEDİ

GMİS ATALAY’A BAŞARILAR DİLEDİ

gundemeregli.com-GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile MTA Şube Yöneticileri, 11 Eylül 2013 tarihinde Türk-İş Genel Başkanlığına seçilen Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş eski Mali Sekreteri Ergun Atalay’ı makamında ziyaret etti.

Atalay’a yeni görevinde başarılar dileyen GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, ayrıca makamına oturmadan önce ilk ziyaretini Zonguldak’a yaparak maden işçileriyle görüştüğü için teşekkür etti.

Türk-İş Genel Başkanı Ergun Atalay, işçilerin, emekçilerin önemli sorunları olduğunu ve bunları birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışarak, tüm emekçileri kucaklayarak çözeceklerini belirterek, maden işçilerine, kendisine gösterdikleri sevgi, saygı ve verdikleri destek için teşekkür etti.

Görüşmede GMİS Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreter Behzat Cinkılıç, Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Osman Tutkun, MTA Şube Başkanı Sadi Deynez, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erkoç, Kamil Gökçeoğlu, Cüneyt Engin hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2013, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER