GMİS: “Terör asla amacına ulaşamayacaktır”

GMİS: “Terör asla amacına ulaşamayacaktır”

GMİS: “Terör asla amacına ulaşamayacaktır”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı AhmetDemirci, Yönetim Kurulu adına yazılı bir açıklama yaparak terörü lanetledi.

Açıklama şöyle;

“Ülkemiz, alçakça düzenlenen terör saldırılarıyla karşıkarşıyadır.

20 Ağustos 2016 tarihinde Gaziantep’te kına gecesinekatılanlara yönelik düzenlenen bombalı saldırıda 54 sivil vatandaşımız hayatınıkaybetmiş, onlarca kişi yaralanmıştır.

Bu hain saldırıda da terör alçakça ve iğrenç yüzünügöstermiş ve masumiyet yaşlarındaki bir çocuğu, yine masum çocuk ve kadınlarıkatletmek için kullanmaktan çekinmemiştir.

Gaziantep’te meydana gelen bu alçakça saldırı, terörünülkemizin birlik ve bütünlüğü ile halkımızın huzur ve güvenine yönelik olduğunubir kez daha göstermiştir.

Diğer yandan güvenlik güçlerimize karşı düzenlenen hainsaldırılar da devam etmektedir.

Öncelikle bu hain saldırılarda hayatını kaybedenlereAllah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.

İç ve dış güçlerin maşası terör örgütleri ve o hainörgütlerin düzenlediği hiçbir saldırı, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü yoketmeye, halkımızın huzurunu bozmaya yetmeyecektir. Halkımız, terörün kökününkazınması için dünden daha kararlıdır.

Maden işçileri olarak birlik ve bütünlüğümüze, huzur vegüvenliğimize yönelik insanlık dışı terör saldırılarını şiddetle kınıyor,terörü bir kez daha lanetliyoruz.

Kararlılıkla tekrar ediyoruz ki iç ve dış karanlık odaklarınbeslediği terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamamıştır, aslaulaşamayacaktır.

Bu alçakça saldırıları planlayanlar, düzenleyenler ve onlarıazmettirenler bilmelidir ki ülkemiz ve milletimiz teröre asla boyun eğmemiştirve asla boyun eğmeyecektir.

Bir kez daha terörü lanetliyor, bu hain saldırılardahayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimizebaşsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz”.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER