GMİS´den, CHP il ve ilçe başkanlıklarına ziyaret

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Ahmet Demirci ve Yönetim Kurulu, 12 Ocak 2016 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanlığı ile İlçe Başkanlığı’nı ayrı ayrı ziyaret etti.

GMİS´den, CHP il ve ilçe başkanlıklarına ziyaret

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan AhmetDemirci ve Yönetim Kurulu, 12 Ocak 2016 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Zonguldak İl Başkanlığı ile İlçe Başkanlığı’nı ayrı ayrı ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Ahmet Altun’u ve İl Yönetimi ile CHP Merkezİlçe Başkanı Ebru Uzun ve İlçe Yönetimini ziyarete GMİS Genel Başkanı AhmetDemirci’nin yanı sıra GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel SekreterHakkı Arslan, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska ile Genel Teşkilatlandırma veEğitim Sekreteri Satılmış Uludağ katıldı.

GMİS GENEL BAŞKANIAHMET DEMİRCİ;

“ZONGULDAK’I İLERİYEGÖTÜREBİLMEK İÇİN MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Göreve seçilmiş olmalarından dolayı İl Başkanı Altun ileMerkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve il-ilçe yönetim kurullarını kutlayan GMİSGenel Başkanı Ahmet Demirci ziyaretlerde şöyle konuştu;

“Yeni görevleriniz nedeniyle sizleri tebrik ediyor, hayırlıolmasını diliyoruz. Allah utandırmasın.

Öncelikle biliyorsunuz bugün İstanbul Sultanahmet’te bombalıbir saldırı düzenlendi. İlk bilgilere göre çoğu yabancı turist 10 kişi hayatınıkaybetti. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.Yaralılara acil şifalar diliyoruz.  Saldırıyı kınıyoruz.

Sizler de zor bir dönemde görev aldınız. Önemli sıkıntılariçindeyiz. Hep birlikte elele vererek bu sıkıntıları da aşacağımıza inanıyorum.

Zonguldak’ın, Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) çeşitlisorunları var. Zonguldak’ı, TTK’yı ileriye nasıl götürebileceksek, o yöndefaydalı olabilmek için mücadelemizi sürdüreceğiz.

TTK’ya işçi alımıyla ilgili olarak tüm bölgemilletvekillerimizle istişare içindeyiz. Tüm siyasetçiler bizlere bu konudadestek vereceklerini belirttiler. Sizlerin de bizlere yardımcı olacağınızıumuyoruz.

Hep birlikte Zonguldak’ı, bölgemizi ileriye götürebilmekiçin mücadele edeceğiz” dedi.

İL BAŞKANI AHMETALTUN;

“BENİM BİR YANIMSENDİKADIR”

Ziyaret nedeniyle teşekkür eden CHP İl Başkanı Ahmet Altun,İstanbul’daki saldırıyı kınadı.

Altun şöyle konuştu; “Benim bir yanım da sendikadır. Görevyaptığım dönemde her ne kadar mühendis-memur olsam da sendika kültüründen vekökeninden geldim. Yarı parçam sendikadır.

TTK’nın durumunu, işçilerin durumunu yakinen biliyorum. Bukonudaki görüşlerim bellidir.

TTK’ya işçi alınması için elimden gelen her türlü çabayısarf edeceğimi şimdiden beyan ediyorum.

Zonguldak’ı kalkındırmak için ne yapılması gerekiyorsa,müştereken, güç birliği içinde yapacağız.

Bu yapılmazsa zaten Zonguldak balıkçı barınağı olacaktır”dedi.

MERKEZ İLÇE BAŞKANIEBRU UZUN;

“DESTEK VERECEK,YANINIZDA OLACAĞIZ”

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden CHP ZonguldakMerkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, “Zonguldak için, özellikle TTK için, madenişçisi için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız. Milletvekillerimizinçalışmaları da bu yönde. Ama sadece bizim milletvekillerimiz değil tüm bölgemilletvekillerinin bu konuda birlik olması, omuz omuza vermesi ve bu sorunlarıhalletmesi için biz de elimizden gelen baskıyı yapacağız.

Hangi konuda destek isterseniz doğru olan her konu dasizlere destek verecek ve yanınınız da olacağız” dedi.


 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER