GMİS´DEN TAŞKÖMÜRÜNE

GMİS´DEN TAŞKÖMÜRÜNE
gundemeregli.com- Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) tarafından &[#]8220;Zonguldak, Taşkömürü ve GMİS&[#]8221; konulu seminer veriliyor.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi´nde çalışan maden işçileri için periyodik muayene çerçevesinde düzenlenen eğitim seminerleri kapsamında Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) tarafından &[#]8220;Zonguldak, Taşkömürü ve GMİS&[#]8221; konulu seminer veriliyor. 23 Şubat 2012 tarihinde başlayan ve haftada 5 gün olarak gerçekleştirilen eğitim programında bugüne kadar TTK Karadon Müessesesi&[#]8217;nde çalışan yaklaşık bin 500 madenci gruplar halinde seminerlere katıldı. Taban Eğitim Programı, müessesede çalışan tüm işçilerin seminerlere katılmasıyla sona erecek. GMİS Genel Başkan Danışmanı Turhan Oral ile Teknik Danışman Nizamettin Tiryaki tarafından her gün periyodik muayene için gelen gruba verilen seminerlerde sendikal temel kavramlar, Zonguldak, taşkömürü ve Sendikanın tarihçesi konularında bilgi aktarılıyor. Seminerlerde ayrıca bu konuları içiren bir kısa belgesel film gösterimi yapılıyor. GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ile Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam tarafından da zaman zaman izlenen seminer, Karadon Şube Başkanı ve yöneticileri tarafından organize ediliyor.
Seminer sonrasında madencilerin güncel konularla ilgili sorularına GMİS yöneticileri tarafından yanıt veriliyor. Taban Eğitim Programı sonunda, gruplar halinde Karadon´da çalışan tüm madenciler seminere katılmış olacak.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2012, 07:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER