Gmis’te devir teslim yapıldı

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) yeni yönetim kurulu göreve başladı.

Gmis’te devir teslim yapıldı
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) yeni yönetim kurulu göreve başladı. 

Genel Başkan Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hakkı Arslan, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska ve Genel Teşkilatlandırma ve Genel Genel Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ’dan oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri İl Seçim Kurulu’ndan 8 Nisan 2015 tarihinde teslim aldıkları genel kurul mazbataları ile göreve başladı.

Mazbataların alınmasından sonra GMİS’de önceki yönetim kurulu ile devir teslim töreni yapıldı.

Yeni Genel Başkan Ahmet Demirci ile önceki Genel Başkan Eyüp Alabaş arasında Genel Başkanlık makamında yapılan devir teslim töreni dayanışma örneklerinin sergilendiği bir ortamda gerçekleşti.

GMİS’in 4 yıllık sürede alınan kararlarında yer aldığı Yönetim Kurulu Karar defterini yeni Genel Başkan Ahmet Demirci’ye teslim eden Eyüp Alabaş, yeni yönetime başarılar dilerken; “Bundan sonra da bir maden işçisi olarak sendikamın her türlü eyleminde, mücadelesinde devamlı arkasında olacağım, destekçileri olacağım” dedi.

Genel Başkan Ahmet Demirci, Alabaş’a 4 yıllık genel başkanlık ve daha önceki dönemde yaptığı genel eğitim sekreteri olarak verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek; “Bu bir bayrak yarışı, sayın başkandan bayrağı devir aldık ve bu bayrağı daima yükseklerde tutmak, daha yükseklere taşımak idealimizdir. Bölgemizin, ülkemizin sorunları var. Bu sorunların çözümünde en büyük güvencimiz madencinin özelliği olan, dayanışma ve birlikte mücadele kültürüdür” dedi.

GMİS Genel Merkez Yönetim Kurulu’nu oluşturan diğer kurullarda da devir teslim töreni karşılıklı iyi dilek temennileri yapıldı. Yeni yöneticiler, görevi devraldıkları önceki yöneticileri çiçek buketi sunarak uğurladılar.
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER