Göksu’dan Zonguldaklılara selam var

Göksu’dan Zonguldaklılara selam var

Göksu’dan Zonguldaklılara selam var
 
1986-1992 yılları arasında Zonguldak PTT Bölge BaşmüdürYardımcısı ve Baş Müdürü olarak görev yapan ve 1992’de Ankara’ya PTT Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Kayhan GÖKSU, hastanede ziyaret ettiği Ali Suat ESER ile sohbetinde Zonguldak ve Zonguldaklıları çok sevdiğini belirterek “Lütfen döndüğünüzde Zonguldaklılara selamlarımı söylerseniz mutlu olurum” dedi.

6 yıldır kontrolünde bulunduğu Ankara Tıp Fak. Cebeci Kalp Merkezi’ne 4 Mayıs’ta yatışı yapılarak, tedavi uygulanan gazeteci Ali Suat ESER’i ziyaret eden Zonguldak PTT Bölge Başmüdürlerinden Kayhan GÖKSU, Balıkesir’de görevliyken, 1986’da dönemin Ulaştırma Bakanı Veysel ATASOY tarafından Zonguldak’a atandığını belirterek “Zonguldak Milletvekilleri ve Sayın Bakanlarımız Veysel Atasoy, Ömer Barutçu ve Köksal Toptan ile yakın çalışma içinde olduk. Sayın Valilerimiz Tevfik Başakar, Saim Çotur ve Alpaslan Karacan ile çalıştım” dedi.

Daha önce Çankırı PTT Bölge Baş Müdürlüğü’ne bağlı olan Zonguldak’ın, Ulaştırma Bakanı Veysel ATASOY tarafından Zonguldak PTT Bölge Başmüdürlüğü yapıldığını anımsatan GÖKSUsözlerini şöyle sürdürdü.“Karabük ve Bartın’ın da başta Zonguldak’a bağlı olduğunu düşünürsek geniş çalışma alanı vardı. Sonra 2 ilçemiz il olarak ayrıldı. Ereğli dahil santral binaları bizim dönemimizde yapıldı. Köylerini de telefona kavuşturduğumuz Zonguldak’ta her siyasi partiden arkadaşlarım oldu ve Zonguldak’ı çok sevdim.Sizi de gazeteci olarak katıldığınız toplantılardan tanıyorum. Daha önce de Ankara’ya geldiğinizde sizi ziyaret etmeyi çok istediğim halde gerçekleştiremedim, nasip bugüneymiş.Görev yaptığım 6.5 yılda Zonguldak ve Zonguldaklıları çok sevdim. Lütfen döndüğünüzde Zonguldaklılara selamlarımı söylerseniz mutlu olurum.”

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER