GÖREV DAĞILIMI YAPILDI,KİM HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI,KİM HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ
 
gundemeregli.com-Alaplı ilçesinde geçen hafta olağan genel kurulunu gerçekleştiren Çevre Koruma ve Yardımlaşma Derneği´nin yeni yönetimi kendi arasında görev dağılımı yaptı.
Oktay Türkyılmaz başkanlığındaki yeni yönetimin ilk toplantısında başkan yardımcılığına Çetin Yüksel, genel sekreterliğe Sabri Yılmaz, muhasip üyeliğe Yılmaz Arabacıoğlu, idari işler sorumluluğuna Cengiz Yaman, kültürel işler sorumluluğuna Fevzi Efe ile basın ve halkla ilişkiler sorumluluğuna da Gazeteci-yazar Cahit Akman getirildi. Oktay Türkyılmaz başkanlığındaki yeni yönetim görev dağılımın ardından Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Alaplı Çevre Koruma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz, derneğin yönetim kurulu üyelerini tanıtarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. dernek yöneticilerine yeni görevlerinde başarı dileyen Malğaç, çevre bilincinin önemini vurguladı. Derneğin yeni yönetimi daha sonra Belediye Başkanı Nuri Tekin’i de ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER