Gülüç´e ´Gündoğdu´

Gülüç Belediyesi, yaklaşık 500 bin nüfuslu Ataşehir Belediyesi ile kardeş belediye oldu.

Gülüç´e ´Gündoğdu´

Gülüç Belediyesi, yaklaşık 500 bin nüfuslu Ataşehir Belediyesi ile kardeş belediye oldu.Geçtiğimiz hafta Ataşehir Bayan Futbol Takımının Ereğli Belediyespor deplasmanı için ilçeye gelerek Gülüç´de misafir olması ile başlayan süreçte kurulan ikili ilişkiler olumlu sonuçlar vermeye başladı. Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, yaklaşık 500 bin nüfusu bulunan İstanbul Ataşehir Belediyesi ile ´kardeş belediye´ olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

KÖPRÜYÜ GÜNDOĞDU KURDU

Demirtaş konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Geçtiğimiz hafta beldemize Ataşehir´in Bayan Futbol Takımı geldiler. Bu köprüyü kuran bir önceki İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Gündoğdu´nun sayesinde oldu. Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı ile maçları vardı. Ataşehir Belediyesi, CHP´li bir belediye olduğu için bizleri kardeşleri olarak gördükleri için onları burada ağırladık, misafir ettik. Ataşehir Belediyesini ve Gülüç Belediyesini kardeş belediye ilan ettiler. Bunda emeği geçen Kenan Gündoğdu´ya teşekkür ederiz bize böyle bir köprü kurduğu için.

MİSAFİR ETTİK

Gülüç açısından güzel bir karşılama oldu. Bizim imkanlarımız doğrultusunda misafir ettik. Belediyemizin ihtiyacı olan yapılması gereken hizmetlerden faydalanmada araç gereç başta olmak üzere çeşitli konularda yardımcı olacaklarını söylediler. Bizlerin güçlü olabilmesi için destek vereceklerini belirttiler. Önümüzdeki günlerde Gündoğdu ile birlikte Ataşehir´e gideceğiz, görüşme yapacağız. Ataşehir Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Yardımcılarına teşekkür ediyorum, bayan futbol takımına da başarılar diliyorum

ÇALIŞMALARI GÖSTERDİ

Demirtaş, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Kalender Özdemir, Abdullah Der, Meclis Üyesi Kenan Demir, Belediye Başkanı Danışmanı ve Ataşehir CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Baysal ile Ataşehir Çankırılılar Dernek Başkanı Mevlüt Yurttaş´a belde de yapılan çalışmaları yerinde gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER