Gündüz oy topluyor, gece can kurtarıyor

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’nde, 1 Kasım Ara Seçimleri öncesi siyasilere hoşgörü dersi verecek nitelikte bir olay yaşanıyor.

Gündüz oy topluyor, gece can kurtarıyor

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’nde, 1 Kasım Ara Seçimleri öncesi siyasilere hoşgörü dersi verecek nitelikte bir olay yaşanıyor. Gündüz, ilçe başkanlığı görevini sürdürdüğü Saadet Partisi için kapı kapı dolaşıp oy isteyen 9 yıllık itfaiyeci Ramazan Sarıkaya, akşam ise görev yaptığı CHP’li belediyede can kurtarmak için mesai harcıyor.

Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, yaptığı açıklamada, geçimini Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde çalışarak sağladığını söyledi.

BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bir çocuk babası Sarıkaya, gündüzleri yaptığı seçim çalışmaları ile akşamları belediyede aldığı görevlerini birbirlerine karıştırmadan sürdürdüğünü belirterek şunları söyledi: “Belediyede 15 yıllık bir çalışma hayatım var. Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde ise 9 yıldır çalışıyorum. Bizler, itfaiye çalışanları olarak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak, korumak, kollamak ve kurtarmak için çalışmalar yapıyoruz. Diğer yandan, şu anda ilçe başkanlığı görevini yapmam hasebiyle her iki görevimin de aslında, birbirine yakın olduğunu düşünmekteyim. Biri vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak, diğeri de gelecek nesillerin, insanlarımıza ve halkımıza hizmet etme noktasında her iki işi aynı anda ve birbirine karıştırmadan yapıyorum. Dolayısıyla burada en büyük teşekkürü belediye başkanımıza yapmak istiyorum. Kendileri bu konuda çok hoşgörülü bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER