HABERAL ALAPLI’YI ZİYARET ETTİ

HABERAL ALAPLI’YI ZİYARET ETTİ
gundemeregli.com-Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Haberal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alıp, yaşanan sel felaketiyle ilgili “Geçmiş Olsun” temennisinde bulundu.

Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, Alaplı Belediyesi’ni ziyaretinde, Belediye Başkanı Nuri Tekin’den belediyenin hem genel, hem de yaşanan sel felaketindeki çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Alaplı’da şiddetli yağmurun ardından büyük bir sel felaketi ve su baskınları yaşandığını belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, sel ve su baskınlarından Alaplı’nın ve belediyenin en az zararı görmesi için belediyenin tüm ekipmanlarıyla birlikte 24 saat olağanüstü bir çalışma yaptıklarını belirterek, “Göreve geldiğimizden itibaren gösterdiğimiz ciddi ve disiplinli çalışmayı sel ve su baskınlarıyla mücadelede de gösterdik. Tüm belediye ekiplerimiz, iş makineleri ve tüm araç gereçlerle birlikte can siparene bir çalışma gösterdiler. Her türlü önlemi almaya çalıştık. Sadece belediye sınırlarımıza değil, belediye sınırlarımız dışına da müdahale ettik. Karayollarına da yardımcı olduk, İl Özel İdaresi’ne de yardımcı olduk. 47 vatandaşımızı su baskını yaşanan noktalarda mahsur kalmaktan kurtardık. Can ve mal kaybını önlemek için ekiplerimiz gerçekten takdire şayan bir çalışma gösterdiler. Bu vesileyle ben buradan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. “ dedi.

HASAR TESPİTİYLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Yapılan bu çalışmaya rağmen, maddi hasarın büyük olduğunu belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Henüz kesin hasar tespiti yapmadık. Hasar tespitiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Su depolarımızda, şantiyelerimizde, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapımızçda, yollarımızda, işyerlerimizde, terfi istasyonlarımızda büyük hasarlar var. “ dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal da, geçmiş olsun temennisinde bulunarak, “Bu konuda bizler de sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz. Can kaybımızın olmaması tesellimiz. Mal kaybımız bir şekilde telafi edilir. “ dedi.

BÖLÜNMÜŞ KARAYOLUNDA İNCELEME YAPTI

Prof. Dr. Mehmet Haberal, ilçe merkezine giriş yolu açılması istenen bölünmüş karayolunda da incelemelerde bulundu. Alaplı giriş yolunun mutlaka açılması gerektiğini yineleyen Prof.Dr. Mehmet Haberal, “Bu konuda biz de Ankara’da girişimlerimizi sürdüreceğiz. Alaplı bu talebinde haklı. “ dedi.

24 SAAT HALKIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

24 saat halkın hizmetinde olmayı genel prensip olarak benimsediklerini hatırlatan Haberal, “ Biz her zaman aynı şeyi söylüyoruz. Biz, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, parti yöneticilerimizle hiçbir siyasi ayrım yapmadan 24 saat halkın hizmetinde olacağız. “ dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İYİ ÇALIŞIYOR

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in göreve başladığı günden bu yana olan 2 aylık çalışmasını büyük bir memnuniyetle ve takdirle karşıladığını belirten Milletvekili Haberal, “Sayın Belediye Başkanımız, gerçekten iyi çalışıyor. Biz de bu kendisine elimizden gelen desteği vereceğiz. “ dedi.

İLÇEMİZE HAKETTİĞİ HİZMETLERİ KAZANDIRACAĞIZ

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Prof. Dr. Mehmet Haberal’a desteğinden ve ilgisinden dolayı teşekkür ederek, “Sizlerin de desteğiyle, halkımızla olan bütünlüğümüzü devam ettirerek, inşallah ilçemize hak ettiği hizmetleri kazandıracağız. Bu konuda azimli ve kararlıyız. “ dedi.

ALABALIK İŞLETME SAHİBİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, su baskınına uğrayan Kavukkavla mevkiindeki Canlı Alabalık tesislerini ziyaret ederek, işletme sahibi Ali Çalışkan’a geçmiş olsun temennisinde bulundu. İşletme sahibi Çalışkan, Milletvekili Haberal’dan Kavukkavla deresinin sel ve su baskınlarına karşı ıslah edilmesi için yardımcı olması talebinde bulundu. Haberal da, Ankara’da bu konuda gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2014, 06:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER