HABERAL’DAN DUYGULU MEKTUP

HABERAL’DAN DUYGULU  MEKTUP
gundemeregli.com-28-29-30 Haziran tarihlerinde 20. Yaşını kutlayan Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında kendisine sevgi barış dostluk ödülü verilen Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Haberal Başkan Posbıyık’a Silivri Cezaevi’nden mektup göndererek teşekkür etti.  

Prof.Dr. Mehmet Haberal Başkan Posbıyık’a gönderdiği ve kendi el yazısıyla kaleme aldığı mektubunda şunları söyledi:

Sayın Halil Posbıyık

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı

Sayın Posbıyık, Değerli Başkan!

Yeşilin maviyle buluştuğu tabiat güzeli, tarihini Alemdar Gemisiyle zenginleştiren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı olarak yaptığınız hizmetleri “SEVGİ BARIŞ DOSTLUK” festivalleriyle de taçlandırarak, Karadeniz Ereğli’yi hem ülkemize ve hem de dünyaya tanıtıyor, Belediye Başkanlarına örnek oluyorsunuz.

Bu sene de 20. Festivali yaparak önemli katkılar sağladınız.

Bu festivalde ”SEVGİ, BARIŞ VE DOSTLUK” “ÖDÜLÜNܔ bana tercih ettiniz ve de ONURLANDIRDINIZ, ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Sizi ancak “Silivri zindanlarından” izleyebildim. Televizyondan muhteşem katılımcılara verdiğiniz çok değerli mesajlarınızı aldım ve de mesajlarınıza cevap verdim. Ama sizlere ulaşamadım fakat, aynı anda gönülden beraber olduğumuzu biliyor, hissediyordum.

Çok değerli başkan, İnşallah en kısa zamanda sizlerle kucaklaşacağız. İnanıyorum ki, bu başarılarınızda eşiniz, Neriman hanımefendinin çok katkıları olmuştur,  kendisini hem size hem festivale olan katkıları nedeniyle kutluyorum.

Değerli Başkan, size değerli eşiniz Neriman hanımefendiye, organizasyon komitesine ve sizlerin şahsınızda bütün Karadeniz Ereğli halkına çok teşekkür ediyor, en içten duygularımla selamlarımı sunuyorum.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2013, 07:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER