Hain Saldırıyı kınadılar

Hain Saldırıyı kınadılar

Hain Saldırıyı kınadılar

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer ve Alaplı ilçesi Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Yazıcıoğlu, Ankara’da yaşanan terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirterek,” Bu alçakça saldırıların hedefi ülkenin istikrarını, huzurunu bozmak ve kaos ortamı oluşturmaktır. Bu tür saldırılara karşı dün olduğu gibi bugünde hukukun gerekliliği yerine getirilerek fırsat verilmeyecek ve bu tür saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır” dediler.

ALAPLI İLÇESİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI RECEP OCAK

Terör olaylarının hedefinin ülkenin istikrarını, huzurunu bozmak ve kaos ortamı oluşturmak olduğunu vurgulayan Ocak, “Ankara´da meydana gelen 28 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği 61 vatandaşımızın yaralandığı alçakça terör saldırısı, hepimizi derinden üzmüştür. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. Bu tür menfur saldırılar karşısında birbirimize daha fazla kenetlenmeliyiz dedi.

ALAPLI İLÇESİ ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI MUHARREM GELGEÇ,

“Hain terör örgütünce Ankara´da 28 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği 61 vatandaşımızın yaralandığı hain terör saldırısını, bu saldırıyı yapanları ve yaptıran canileri lanetliyorum. Terörizmin ve teröristlerin hedefi insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşama irademizdir. Bu alçak terör saldırısına karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Saldırıda ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor ve Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

MHP ALAPLI İLÇE BAŞKANI SERHAT SÖZER

“Ankara da askeri araçlarımızın kırmızı ışıkta durduğu sırada bomba patlatılmıştır. Saldırıda 28 vatandaşımız yaşamını yitirirken, 61 vatandaşımızda yaralanmıştır. Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı dilerken, yaralı güvenlik güçlerimiz ile vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum”

ALAPLI İLÇESİ YAZICIOĞLU ŞİRKETLER GRUBU YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEDAT YAZICIOĞLU

“Ankara´da 28 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği 61 vatandaşımızın yaralandığı hain terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Bu ve benzer saldırılar karşısında millet olarak dün olduğu gibi bugünde dimdik ayakta duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve yaralananlara ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER