Hakimiyet 36.yayın yılına girdi

Kdz. Ereğli’de Haftalık olarak yayın hayatın devam eden “Hâkimiyet “ 36.yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Hakimiyet 36.yayın yılına girdi

Kdz. Ereğli’de Haftalık olarak yayın hayatın devam eden “Hâkimiyet “ 36.yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

İmtiyaz Sahipliğini Fikri Kapan ve Yazı işleri Müdürlüğünü Zeliha Kapan’ın yaptığı “Hâkimiyet “36.yayın yılına merhaba dedi.

35 yıldır çeşitli vesilelerle içinde olduğu Hâkimiyet’in daha nice yıllar üstleneceğini ve bu sorumlulukla yayın hayatında olması için çaba göstereceğini belirten Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz sahibi Fikri Kapan şunları söyledi;

“Bölge basınında hep ayrı yeri olanHâkimiyet,’in bugün 36. yayın yılına adım atması şahsımda ayrı bir heyecan ve gurur vesilesi oluyor. Kurucusu Merhum Yaman ile başlayan dostluğumuzun mesleğe atılmama vesile oluşu, bir süre sonra ise ‘Genel Yayın Yönetmeni’ görevini üstlenmem, sorumluluğumu da bir o kadar arttırdı. Daha sonra Özbirinci sahipliğinde de aynı görev ile yayın hayatını sürdürdüğümüz Hâkimiyet, çizgisinden, ilkelerinden ve toplumsal çıkarlardan ödün vermeden son yıllara geldi.1 Mart 2012’de ise bu kez ‘sahipliğini’ üstlendiğimHâkimiyet’i daha iyi noktalara götürebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sürede meslek yaşamımızda aynı çatı altında bulunduğumuz arkadaşlarımı sevgi, saygı ile anıyorum. Bizi her zaman destekleyerek yalnız bırakmayan okurlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, çeşitli kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER