HALKEVİ EĞİTİM YUVASI OLDU

HALKEVİ EĞİTİM YUVASI OLDU

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halkevi’nde Halk Eğitim merkezi işbirliğiyle kurslar devam ediyor. Halkevi’nde açıldığından itibaren yaklaşık 3 bine yakın kursiyer mezun edildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halkevi’nde Halk Eğitim merkezi işbirliğiyle çeşitli branşlarda kurslar devam ediyor.

3 BİN MEZUN

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Halkevi’nde kursların devam ettiğini belirterek şunları söyledi: Halkevi açıldığı günden itibaren büyük ilgi gördü. Şuana kadar 3 bine yakın kursiyerimizi mezun ettik. Şuanda İngilizce, Resim, Bilgisayar, aşçılık, iğne oyası, makine nakışı, el nakışı, tel kırma, bağlama, gitar ve satranç kursları ikişer gruplar halinde devam etmektedir. Talep çok fazla, başvuru önceliğine göre kurslarımızı devam ettiriyoruz. Başvuru sayısı 2 binleri geçti. Şuanda eğitim gören kursiyer sayımız ise dörtyüz elli.

İKİNCİ HALKEVİ KEPEZ’DE

Halkımızın talebi çok yüksek olduğundan Kepez ve çevresinden gelen vatandaşlarımız için ikinci Halkevi’ni Kepez’e yaptık. Yakın zamanda açılışını yapacağız. Kurslara Kepez bölgesinden gelen vatandaşlarımızı yeni halkevine yönlendireceğiz. Yeni kurslar da açacağız. Halkevi bir eğitim yuvası haline geldi. Halkımızın ilgili ve beğenisi bizi son derece memnun ediyor. Yeni kurs taleplerini almaya devam ediyoruz. Bir zamanlar temizlik işleri şantiyesi olarak kullanılan alanın bir eğitim yuvası olduğunu görmek bizi mutlu ediyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2013, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER