Hamzavakfıhlı Mahallesi, tozdan, çamurdan kurtuluyor

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın mahalle gezileri meyvelerini vermeye devam ediyor.

Hamzavakfıhlı Mahallesi, tozdan, çamurdan kurtuluyor


Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın mahalle gezileri meyvelerini vermeye devam ediyor.

Başkan Uysal’ınHamzafakıhlı Mahallesi ziyaretinde kışın çamur, yazın tozdan dert yanan mahallesakinlerinin isteği üzerine başlayan 2 kilometrelik Çolaklaraltı yolundaki, altyapı çalışmaları tamamlanırken, kilit parke çalışmaları da başladı. Mahalle MuhtarıRecep Çınar, mahalle sakinleri adına Başkan Uysal’a teşekkür etti.

Kdz. EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, 23 Nisan törenlerinin ardından soluğuHamzafakıhlı Mahallesinde aldı.

Mart ayısonunda söz konusu mahallede halk toplantısı yapan, daha sonra da sorunları dairemüdürleri ile birlikte yerinde gören Uysal, mahallede 42 haneyi birbirinebağlamasına rağmen yazın toz, kışın çamurdan geçilmeyen 2 kilometrelik yolda başlayankilit parke çalışmasını inceledi.

Hamzafakıhlı’dayapılan halk toplantısında özellikle mahalle içi ulaşımın daha iyi noktalaragetirilmesi talebini aldıklarını ve yerinde gördüğü Çolaklaraltı yolunun biranca yapılması gerektiğine kanaat getirdiğini söyleyen Başkan Uysal, “ 2kilometre uzunluğundaki yolda önce alt yapı çalışmalarını tamamladık.Sonrasında kilit parke çalışmamız başladı. Mahalleyi yazın toz, kışın çamurdan kurtarıyoruz.Ayrıca mahallenin başka bir noktasında alternatif yol çalışmamızdaolacak.”dedi.

 Hamzafakıhlı Muhtarı Recep Çınar ise yaptığı açıklamada,“Başkanıma mahalle halkı adına teşekkür ediyorum. Bizi büyük bir dertten kurtardılar.Sayın başkanımızın mahallemizi ziyaretinde verdiği sözü tutacağını biliyordumama bu kadar erken de beklemiyordum, çünkü bize daha önce çok sözler verildi,bu gibi durumlara alışık değiliz.”dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER