Hastane önünde ambulans çarptı

Zonguldak’ta, acile hasta getiren ambulansın şoförü, acil çıkışında geri manevra yaparken yaşlı bir kadına çarptı.

Hastane önünde ambulans çarptı
Zonguldak’ta, acile hasta getiren ambulansın şoförü, acil çıkışında geri manevra yaparken yaşlı bir kadına çarptı. Olayın şokunu yaşayan kadın müşahede altına alındı.
Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait 67 AC 812 plakalı ambulansın şoförü Halit A. ve beraberindeki görevliler ambulansa aldıkları hastayı Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirdi. Bir süre hastane önünde bekleyen ambulansın şoförü işlemlerin tamamlanmasının ardından yeni bir vakaya gitmek üzere ayrılmak istedi.
Bu sırada acil çıkışında başka bir ambulansın bulunması üzerine şoför geri manevra yapmak istedi. Ambulans sürücüsü bu sırada hastanede tedavi olduktan sonra evine götürülen 84 yaşındaki Güllü Karaoğlu’na çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan kadını, yanındaki akrabaları ayağa kaldırdı. Ambulansın sürücüsü Halit A., çarptığı kadının yanına koştu. Kadının yakınlarının tepki göstermesi üzerine şoför “Kör nokta” cevabını verdi.
Hastane personeli tarafından sandalyeye alınan kadın hastaneye getirildi. Yaşlı kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı ve bir süre müşahede altında tutulacağı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER