Hastane yolunu belediye yapacak

Kdz.Ereğli Belediyesi Kaynarca Toplu Konutları mevkiinde yapımı tamamlanan yeni hastane binasının yol sorunun çözümü için düğmeye bastı

Hastane yolunu belediye yapacak

Kdz.Ereğli Belediyesi Kaynarca Toplu Konutları mevkiinde yapımı tamamlanan yeni hastane binasının yol sorunun çözümü için düğmeye bastı.Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Cöbek, Esra Alpago ve Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ile birlikte incelemelerde bulundu.

İlk etapta hastaneye ulaşımda kullanılacak Ömerli girişinde, dönüşler için cepler oluşturacak olan Belediye, Hastane kavşağı yapım çalışmaları başlamadan, imar planında görülen mevcut 17,5metrelik yolu kavşağa bağlayacak güzergâhı da kullanıma hazır hale getirecek.

Söz konusu bölgede incelemelerde bulunan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, öncelikle Zonguldak istikametine gidişte hastaneye ulaşım için Ömerli istikametine dönüş noktasında, yan tali yol, cepler oluşturulacağını belirtirken, hastaneye daha kolay ulaşım için öngörülen kavşak yapımı başlamadan alternatif yolun kavşağa bağlantı noktasının hazır hale getirileceğini söyledi.

Uysal, “ İmar planında 17.5 metre genişliğindeki yolun ana yol bağlantısını hazır hale getireceğiz. Karayolları hastaneye ulaşımı kolaylaştıracak kavşağı yaptığında biz ana yol bağlantısını yapmış olacağız. “dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER